20130607

hyvä ruoka, parempi mieli

Valintakoeviikko on paitsi pitkä ja raskas, myös täynnä hienoja pieniä asioita. Yksi niistä on ruoka. Jo viikkoja aikaisemmin sain erilaisia ehdotuksia viikon ruokalistaksi, osa aterioista koostui paikallisen (opiskelija)ruokalan antimista mutta suurin osa koski enemmänkin tänne hakijapalveluihin tilattavia tai haettavia muita herkkuja.

Maanantaina tilasimme burgerit ja lisäkkeenä ovat toimineet joka päivä niin kolajuomat kuin jääteekin. Jääteetä on litkitty muinakin vuosina, en ikinä muulloin tule ostaneeksi tuota mutta täällä se on itsestäänselvyys. Virallinen valintakoeviikon juoma.

Olemme perinteisesti pitkänä tiistaina (se on se ilta kun odotellaan ensimmäisen osan tuloksia iltamyöhään asti ja kiikutetaan niitä tuonne pääaulan ikkunaan) tilanneet kiinalaista eikä tämäkään vuosi ollut poikkeus. Pöytä suorastaan notkui herkkuja ja hapanimeläkastiketta.Jotta lihoisin varmasti viikon aikana, olemme kruunanneet ruokavalion suklaalla, salmiakilla sekä sipseillä. Yksi pillimehukin on pöydällä nähty.

Eilen kävin syömässä ihan normaalisti ruokalassa, listalla oli taco-salaattia runsaalla jauhelihalla. Ja jälkiruokaa tietysti myös. Että se siitä terveellisestä salaattibuffasta.


Eksponentiaalisesti viikoksi kasvava ruokamäärä oli kyllä tiedossa mutta uskomattominta on se, että maanantaina tullessani töihin minulle tuli nälkä jo puoli kymmeneltä. Minulle, jonka aamiainen käsittää normaalisti kupin kahvia. Mistä ihmeestä minun vatsanikin voi tietää mistä tässä viikossa on kyse?

Hissistä puhumattakaan. Syömisen vastapainoksi olen nimittäin onneksi joutunut hyödyntämään myös portaita.


2 kommenttia:

  1. Ei pitäis kattoa tähän aikaan illasta tämmössiä herkku kuvia kun tulee ihan NÄLKÄ :)!

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!