20130505

tyylilyylit tennareissa ja muutama hukattu periaate

Lauantai oli täynnä alkavia katastrofeja, sellaisia pieniä kyteviä tilanteita, jotka vain odottivat roihahdusta. Oli väärässä paikassa nukuttuja päiväunia, heräämisiä juuri silloin kun olisi voinut vielä nukkua ja kaikki kaupat (=viihdykkeet) olivat jo kiinni.

Tomera kaksivuotiaan pissahätä juuri silloin kun olet saanut ruoat maksettua, kannettua ne pöytään yhdellä kädellä, parkkeerattua vaunut, kuoriuduttua ulkovaatteista, istuttua alas, kaivettua ne hampurilaiset ja ranskalaiset esiin, pillitettyä juomat ja saatuasi samaisen seuralaisesi istumaan ahtaan pöydän toiselle puolelle.

Toinen pissahätä iltayöstä bussipysäkillä kuusi minuuttia ennen bussin tuloa.

Kun odotukset eivät ole huonosti nukutun kammottavan yön jälkeen kovin korkealla, voi vain yllättyä iloisesti. Sen saman kammottavan yön jäljiltä on ehkä itsekin hövelimpi antamaan periksi ja joustamaan vähän niistä kaikista arkisista rutiineista ja periaatteista. Eikä yksikään alku päässyt oikealle katastrofiasteelle. Ei maailma siihen yhteen kahteen roskaruokaan kaadu, eikä pissahätäänkään, ei päiväunien rytmittömyyteen tai satunnaiseen myöhään valvomiseen.

Niinpä eilen melkein keskellä yötä aivan liian myöhään bussipysäkillä odotti kaksi onnellista tyylilyyliä tennarit jalassa.  Mahat täynnä mäkkiruokaa ja kiinalaista, mielessä vielä päivän touhut, letkeät shoppailut, yllättävä leikkiseura ja auringossa nautittu kahvi. Osa asioista tuli hoidettua, toiset eivät mutta mikään ei korvaa sitä yhteistä tunnelmaa, joka meillä siellä pysäkillä oli kun yhdessä istuttiin, heiluteltiin jalkoja ja muisteltiin mitä kaikkea olimmekaan tehneet.4 kommenttia:

 1. Anonyymi5/5/13 14:42

  Olette kuin sisaret ja niin samikset!!!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi5/5/13 19:47

  Siis ihanaa tekstiä jälleen kerran mutta nyt on PAKKO kysyä mikä on tuo ihana pipo??

  VastaaPoista
 3. Anonyymi6/5/13 00:01

  Mun on taas pakko kysyä, että mistä oot ostanu noi tennarit itsellesi? :)

  KR

  VastaaPoista
 4. Anonyymi8/5/13 18:00

  Miksi lapsi(kin) pitää pukee yhtä kauheisiin "perunasäkki" -mäisiin järkyttäviin vaatteisiin. Hyi ***vetti kyllä hävettäis.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!