20130503

sokeritta pohjalla

Kronologia ei ole koskaan ollut toinen nimeni. Meinasin kertoa teille vapusta, tiskiräteistä, aurinkolaseista ja muutamista muista eittämättä tiukasti toisiinsa liittyvistä seikoista mutta hyppäänkin suoraan asiasta kukkaruukkuun. Tai tässä tapauksessa yrttiruukun viereen, jossa poseeraa juuri äsken kaupasta löytämäni ihmeaine.

Olisin voinut vapun ja yllä mainittujen asioiden sijaan aloittaa toki myös taustalla pilkottavasta kahvikoneesta mutta saatte tällä kertaa ensin nämä sokerit pohjalta. Tai eihän tässä tietysti mitään sokeria ole kun sokerittomasta makusiirapista on kyse mutta pohjalle sitä jää silti ihanasti hieman enemmän.


Kahvin ja siirapin lisäksi kuvaan eksyi myös Into the Wild -klubin uunituore juliste, jonka pistin juuri painoon. Jos satutte Amsterdamin suunnalle toukokuun lopussa niin menkää ihmeessä. Minä järjettömän katkerana superkateellisena kökin kotona silloin en ehdi tällä(kään) kertaa.

Kahvi on hyvää. Latte vielä parempaa ja vaniljamakusiirapilla maustettuna se vasta elämys onkin. Kuten kaatokuvasta voi päätellä, sitä livahti myös kameran kannatteluun keskittyessä sinne aika tavalla. Ei haittaa yhtään, sillä tämän työpäivän jälkeen olen vaniljaunelmani ansainnut. Oli meinaan sellainen työpäivä se, etten jaksa kirjoittaa juuri nyt mistään muusta. Pohjalla ollaan vailla sokerin häivääkään niin kahvimukissa kuin työsumassakin.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi4/5/13 00:53

    Pitkään blogia lukeneena vihdoin kommentoin. Olet kyllä mahtava ihminen kaikin tavoin. Tämä kommentti ei liity tähän postaukseen vaan kaikkeen mitä olet kirjoitellut. Ihanaa kesää teille =)

    Tea

    VastaaPoista
  2. Tuo Modon pullon etiketti puhuttelee mua jostakin syystä.

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!