20130520

pienet suuret muutoksetl

Eilen syntymäpäiväkemujen jälkimainingeissa sain jonkun hormonihäiriön ja pistin kotona vähän järjestystä uusiksi. Olohuoneeseen jämähtänyt vuokraisännän peruja oleva kammottava lipastotasohirvitys sai lähtöpassit ja valkoiset Ikean tasot muodostavat nyt yhtenäisen linjan.

Olin ensin ajatellut ostaa yhden tason lisää mutta loppujen lopuksi nuo lelusäkit sopivatkin paljon näppärämmin noihin päätyihin kun sinne jää niille tilaa. Eivät seilaa sitten ihan niin paljon ympäri asuntoa vaikka ei sekään nyt tietysti mikään maailmanloppu ole.

Valitettavasti (samaisen vuokraisännän samaisia peruja oleva) telkkari on mallia syvä kohlo ja haukkaa sen verran paljon tilaa, ettei tasoja voi laittaa seinään kiinni. Tilipäivää ja litteää telkkaria odotellessa vedin koko tasorivin saman verran irti seinästä. Vinkkejä tyylikkäistä ja kohtuuhintaisista littanoista otetaan vastaan.

Se mikä ei näy mutta vei eniten aikaa olivat johdot, jotka olivat majailleet pitkin lattiaa. Vedin kaikki niin siististi kuin osasin noihin tasoihin sisälle ja nyt eivät kerää turhaan pölyä siellä alla tai takanakaan. Luojan kiitos P oli halunnut ammoisina aikoina tehdä yhteen niistä reiän tuonne takalevyyn.

Kaiken kaikkiaan muutos ei ole loppujen lopuksi kovin suuri mutta sitäkin tärkeämpi. Pienessä tilassa kaikki toimimattomat yksityiskohdat korostuvat ja nyt olohuoneen ilme on paljon yhtenäisempi. Jos jollakulla nyt heräsivät sympatiat tuota hyljättyä lipastotasoa kohtaan, sen saa noutaa ilmaiseksi pois kuljeksimasta meiltä. Töihin en sitä lauantaiksi kyllä raahaa mutta minun luotani saapi noutaa ja lupaan ilomielin myös auttaa kantamaan sen alas toisesta kerroksesta.


Samalla innolla kävin vähän kaappeja läpi ja löysin (jo aiemmin muutossa eroteltujen lisäksi) kolme(!) kassillista kirppisvaatetta ja asustetta. Teidän on parasta lauantaina saapua sankoin joukoin paikalle! Koska liikun pääosin julkisilla, toin tänään töihin vasta yhden noista säkeistä. Loput kaksi roudaan huomenna ja ylihuomenna, lisäksi nappaan autokyydin avulla ne aiemmin kirppispöytää varten varatut mukaan vanhemmiltani.

Ja tekaisinpa äsken vielä työpäivän alkajaisiksi facebook eventinkin tästä. Mukaan täältä!

///

5 kommenttia:

 1. Täytyypä tulla lauantaina! :)

  Kottaraisen komerossa oli muinoin tarjolla valkoinen Ikean sängynrunko, olisiko se vielä myytävänä? Saattaisin olla kiinnostunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja tervetuloa. :)

   Sängynrunko ehti mennä jo, olen vain hävettävän huonosti ehtinyt päivittää Komeroa viime aikoina. :/

   Poista
  2. Sängynrunko on koottu ja voi hyvin. Vielä en ole tippunut korkealta (patjojen kanssa tuli muuten yllättävä korkea kokonaisuus :D ) Toisaalta nukun yksin äksänä keskellä sänkyä, joten tuskin tippumisen todennäköisyys ole kovin suuri.

   P.S. Se tilinumero, sukkien värit ja koot ;)

   Poista
 2. En lakkaa ihastelemasta harkittua ja harmonista kotiasi vaikka se on tyystin erilainen omani kanssa. Meillä on väriä, vastaväriä ja lukuisia yksityiskohtia jotka itseäni viehättävät, mutta valoisa valkoinen väritipluineen on teillä aivan ihastuttava!

  Hieno muutos muuten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeasti siellä ei kyllä näytä ihan niin monokromaattiselta kuin kuvissa. :D Aina on jotain epämääräistä ryönää ympäriinsä vaikka yritänkin pitää sen leviävän sälän minimissään. Väriä tuovat tietysti myös O:n tavarat, omani ovat aika tylsän värisiä. :D

   Minusta on jotenkin ihanaa miten eri näköisiä koteja ihmisillä on ja usein jään itsekin ihastelemaan jotain vaikka en omaan kotiini sellaista haluaisikaan. :)

   Poista

Kerro ihmeessä!