20130504

limenvihreää ja lost&found

Tiedätkö mitä yhteistä on minulla ja Sarah Jessica Parkerilla? En minäkään. Sen sijaan O:lla ja citysinkun (puhun siis edelleen SJP:stä) jälkikasvulla on paljonkin yhteistä. Molempien silmät nimittäin suojataan parrasvalojen auringon säihkeeltä Babiators-laseilla. Puhumattakaan siitä miten päheältä nämä lasit näyttävät niihin maapallon ulkopuolisen elämän saapumista ennakoiviin vauvalinsseihin verrattuna.
Babiatorsit ovat paitsi hienot, ne myös toimivat. Optikkotasoiset linssit suojaavat UV-, UVA- sekä UVB-säteiltä ja laaja värivalikoima varmistaa tyylin. Lisäksi lasit ovat (lapsen)kestävää ja bpa-vapaata materiaalia, joka ei taivu rikki pienissäkään sormissa.


Ja koska näiden lasien tarkoitus on todella olla siellä pienissä sormissa ja pienen nenän päällä, on laseilla myös, uskomatonta kyllä, 12kk Lost&Found -takuu. Kyllä. Saat uudet lasien kadotessa jos ne on rekisteröity asianmukaisesti oston jälkeen netitse.

Koska kaikilla suuren maailman tähtien lapsilla on näitä tietysti monet eriväriset, sai O:kin vähän valikoimaa. Nyt täällä ei aamuisin meinata millään osata päättää laitettaisiinko nenälle pinkkimustat vai limenvihreät lasit, jotka saimme siis Big Small Companylta.


Laseja on kahta kokoa, O:lla on tällä hetkellä isompi, 3-7v -koko käytössä ja se vaikuttaa aika hyvältä. Ihan alkuun valuivat aavistuksen mutta pienellä hieman isompien sormien muotoilulla pysyvät nyt päässä kuin valettu. Itseasiassa niin hyvin, että niitä ei meinaa saada sisälläkään pois ollenkaan. Näyttää vahvasti siltä, että meillä ei tarvitse Lost&Foundiin turvautua, sen verran tiiviisti näistä pidetään huolta ihan loppukäyttäjän toimesta.


Minä voin siis huoletta keskittyä kenkäostoksiin, kirjoittamiseen ja hiusten heilautteluun.

///

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!