20130514

kolmetoista syytä

Noniin. Nyt se päivä sitten tuli. Ensimmäistä kertaa on olemassa syy, miksi minua hienoisesti harmittaa, että minulla on Nespresso-kone jo. Uskomatonta mutta totta.

Muistatteko kun piirtelin imaginääriseen Pixieen sydämiä ja arvailin, että tekeekö Nespresso seuraavaksi yhteistyötä Klaus Haapaniemen ja vai Ivana Helsingin kanssa? No Ivana veti näemmä pidemmän korren ja suunnitteli Nespressolle mukin. Vaikka toivoinkin näkeväni yhteistyökumppanina enemmänkin nousevia tähtiä näiden aika nähtyjen kestosuosikkien sijaan, on myönnettävä, että kyllä tuo muki mielestäni kuuluisi kyllä minunkin kaappiini.

Mukin saa siis kaupan päälle jos ostaa Nespresso-koneen* Stockmannilta* ja on ensimmäisen viidensadan onnellisen joukossa. Snif.

Tämä on tietenkin huutava vääryys sillä mukin pitäisi muuttaa meille. Ai miksi? Minäpä kerron.
 1. telttalakanat
 2. toiset telttalakanat
 3. telttatorkkuhuopa
 4. toinen telttatorkkuhuopa
 5. telttabody (unohdetaan se, että se on jo liian pieni)
 6. bambiheijastin
 7. pääkalloheijastin
 8. bambimekko O:lla (saisi O:kin ehkä lainata mukia)
 9. Tiira-kenkälaatikko
 10. Dead Butterflies -kassi
 11. Copper Chain -kolikkopussukka
 12. Vitalis
 13. Bambipussukka


Enough?

*Myin sieluni markkinavoimille, mainoslinkit merkitty asteriskein.

2 kommenttia:

 1. ihan totta, tää kyllä kuuluisi sulle, on niin monta raskauttavaa seikkaa sitä tukemassa. ;) mutta tee ihmeessä jonkun kaa diili, kyllä varppiin joku luopuu mukistansa, ku keksit tarjota jotain vastaavaa tilalle. koita. yrittänyttä ei laiteta. :)

  VastaaPoista
 2. Teidän kannattaa ehdottomasti poiketa Linnanmäellä syömässä popparit, sillä ne tulevat IvanaHelsinki@linnanmäki -malliston pahvibokseihin. Myös tämän kesän rannekkeet on IvanaHelsingin käsialaa ja parin viikon sisällä julkaistaan ilmeisesti lisää tuotteita tästä Linnanmäki-mallistosta. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!