20130530

kesäkottarainen

Vaikka suuri osa päivän valoisasta ajasta kuluukin edelleen tässä koneen ääressä, on kesä hiipinyt vaivihkaa niin vaatteisiin kuin fiilikseenkin. Pääkalloista ja mustasta en toki suostu luopumaan, kunhan nyt vähensin vähän kerroksia. Kesägraderobi saa koostua tänä vuonna lyhyistä leggareista, sekalaisen toppivaraston hyödyntämisestä yhdessä ja yksittäin, suurista aurinkolaseista, auki roikkuvista tennareista, tukkaan tarttuvasta tuulesta sekä tietenkin kuulokkeissa pauhaavasta synkeästä musasta. Oijee!


5 kommenttia:

 1. Hei!
  Olen tässä jonkin aikaa seuraillut sun blogia, enkä vielä oo saanu selvää ootko muna vai kana... eh :D En myöskään ole löytänyt postausta, jossa kertoisit lävistyksistäsi...? Onko sellaista? Jos ei, niin voiskos semmosen toteuttaa? :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas hauskasti sanottu. :D Parempihan se on näin päin kuin, että menisi vain johonkin lokeroon ja pysyisi siellä. ;)

   Lävistyspostausta on kovasti toivottu kyllä ja se on työn alla ja tulossa. On vain ollut niin vähän aikaa keskittyä mihinkään laajempaan kun töissä ja muutenkin on mennyt sen verran lujaa. Lupaan kuitenkin palata asiaan mahdollisimman pian. :)

   Poista
 2. ihana toppi! mistä olet tuollaisen löytänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alla on musta tekonahkayksityiskohdalla koristeltu toppi Gina Tricotista ja tuo päällimmäinen kallokuvioinen on H&M:n Grey Divided -mallistosta. :)

   Poista
 3. Mä kans ihastelin täällä sun toppia. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!