20130521

järjestystä elämään

Olen melkoinen huithaipeli mitä tulee laajasti ottaen siivoamiseen tai kodin tavaroiden järjestelyyn mutta pienessä mittakaavassa olenkin sitten varsinainen nipo. En hätkähdä lattialla lainehtivaa lelumerta mutta esimerkiksi tehdyt työt on oltava ojennuksessa, jokainen omassa mapissaan per vuosi ja muutama isompi asiakas ihan privaatissa kansiossaan.

Kaikkien kansioiden ei suinkaan tarvitse olla samaa sarjaa mutta olen ottanut sen linjan, että mustaa sen olla pitää. Hamstraan kierrekansioita niin Tiimarin alennusmyynneistä kuin kirppiksiltäkin ja tänään löysin niihin myös ison nivaskan muovitaskuja huimaan 1,50 euron hintaan. Oi mitä organisointionnea!


Lisäksi kävin matkan varrella ostamassa myös aimo kasan ihastuttavan minimalistisia pesulahenkareita. Ne ovat paitsi teollisuushengessä kauniita, mutta lisäksi ne menevät myös hämmästyttävän pieneen tilaan kun säilytystilaa on vähän. Hyödynnän nämä ensin lauantain kirppistelyssä ja vien sitten kotiin varsinaiseen käyttöön. Vinkin ostopaikasta löysin mahtavasta Raw Design -blogista, jonka postauksista inspiroidun muutenkin oikeastaan joka kerta.

Nyt on taas elämä järjestyksessä.

///1 kommentti:

  1. Voi kun kivaa bongata näin ihana suositus :) Kiitos kovasti kehusta! Noi henkarit menee kyllä ihan uskomattoman pieneen tilaan, mekin ostettiin kerralla melkein 200 kpl ja yhteen kassiin mahtuivat..!

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!