20130516

huuhaata vai huippua

Tiedättehän ne hippikauppojen suolakidelamput? Ne möhkäleet, joiden luvataan parantavan käytännössä kaikki mahdollinen ilmanlaadusta ihmissuhteisiin. Olen varsin skeptinen vaikutusten suhteen mutta visuaalisessa mielessä rujo kivi on kutkuttanut minua jo hetken aikaa. Toki moniallergikkona minua ei haittaisi vaikka sisäilmassa jotain tapahtuisikin (eikä sinkkuna tietysti ihmissuhderintamallakaan) mutta kyllä tässä taitaa olla enemmän kyse oudosta sisustusmausta kuin terveysvaikutuksista.


Ajatus on muhinut mielessä jo hetken mutta odotellut, että joku tarttuisi toimeen ja kävisi ostamassa sellaisen taikalampun. Täytyy jälleen kerran todeta, että fiilispohjalta toimiminen tai tässä tapauksessa toimimattomuus toimii, sillä eilen sellainen suolakiteen järkäle tuli minua vastaan kirppiksellä. Nyt se majailee olohuoneen ikkunalaudalla ja ihastuttaa minua kauniilla muodollaan. Vaikutuksista en osaa vielä sanoa mitään, niin sisäilma kuin ihmissuhteetkin ovat tänään edelleen aivan samassa jamassa kuin ennen lamppuakin mutta kodin sisustus ainakin parani heti monella asteella.Vai paraniko? Aivan hirvee vai sairaan hieno?


9 kommenttia:

 1. Oi mutsi mutsi Elsan kanssa just mietittiin et kuka tuo nää blogiin tänä kesänä, olit eka jolla näin! On hieno kun ei oo iso puinen alusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa! Mä itseasiassa meinasin kirjoittaa, että olisiko tästä uudeksi blogihitiksi mutta ajattelin tietysti naivisti olevani aidosti niin omaperäinen ettei niin käy. Nyt olenkin aidosti trendien aallonharjalla. :D

   Poista
  2. Yritin pakottaa Riikan ostamaan myyrmannin jalokivikaupasta tollasen jo monta viikkoa sitten, samoin yritin pakottaa sen hankkiin jotain kamalia puuveistoksia. Olin ihan varma jo silloin et nää tulee takasi ku marmori ja kromiki tuli :)

   Poista
  3. :D Mä yritän vältellä kyllä vielä sitä marmoria, kromissa nyt ei ole koskaan ollut mitään vikaa!

   Poista
 2. Kannattaa olla muuten tarkkana, että lamppu pysyy suolamöhkäleen sisällä suorassa ja että se on oikean vahvuinen. Möhkäle on ilmeisesti laskettu lampun vahvuuden mukaan, joten voimakkaampi lamppu/ lamppu vinossa ja osuu suolaan / liian kostea paikka saa sen sulamaan ja sitten pitääkin rapsutella suolaa pois vähän sieltä sun täältä.

  VastaaPoista
 3. Neiti, teidät on haastettu! http://ninan-tunnetila.blogspot.fi/2013/05/ma-en-oo-koskaan.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, pitääkin tarttua haasteeseen! Mulla on muutama ässä hihassa. ;)

   Poista
 4. Täälläkin otetaan Nellyn vinkistä vaari ja katsotaan ettei lamppu mene vinksalleen.

  Miehen mukana kotiimme muutti tuollainen suolalamppumöhkäle joka epäreilusti on vuoteen vierellä yövalaisimena tarvittaessa. Sen pitäisi kyllä päästä paremmin oikeuksiinsa, mutten tiedä suostuuko mies niin näppärästä pikku yövalostansa luopumaan...

  VastaaPoista
 5. Mä heitin just omani roskiin kun se putosi vuosi sitten lattialle ja siitä meni lamppu rikki. Ajattelin, että jaksaisin sen korjata, mutta nyt päätin kuitenkin hankkiutua eroon. Siinä oli juurikin se ruma puinen alusta, joka pilasi sen suolakiven estetiikan.

  Tykkäsin kuitenkin siitä valosta, enkä tiedä miksi. Yleensä inhoan oranssia valoa, että kai siinä sitten edes jotain alitajuista magiaa oli. :D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!