20130506

ennen ja jälkeen lahjaostosten

Menimme siis ostamaan Mummulle syntymäpäivälahjaa. Oikeastaan olemme O:n kanssa menneet ostamaan sitä nyt jo aika monta kertaa ja perinteinen lahjaostoskarma seuraa mukana sillä joka kerta löytyy jotain itselle eikä sitä lahjaa. Mikä ihme siinä oikein on?

Tällä kertaa löydös oli tosin tarpeeseen, olen etsinyt kissojen ja koirien (ehheh) kanssa kissojen ruokakupeille sopivaa tarjotinta. Parketti kun ei ilahdu roiskeista eikä varmaan pidemmän päälle herkullisessa kastikkeessa tarjoilluista lihapalasistakaan. Sopiva tarjotin tuli lopulta vastaan Sokoksen sisustusosaston alenurkassa ja löytyi se Mummun lahjakin sitten seuraavana päivänä. Ja krhm, vähän muutakin.7 kommenttia:

 1. Ymmärrän ongelman... loisto ratkaisun löysin. Meillä on Ikean tarjoitun kissojen ruokakipoille... siinä on pienet reunat... ei riitä.... kun se ruoka pitää usein kuljettaa... ja tappaa uusiksi.... :D

  VastaaPoista
 2. Kivan tarjottimen löysit!

  Meillä kissa tuppaa kuljettamaan märkäruoan aina jonnekin pidemmälle (tavallisesti matonreunalle), jotenka tuollaisesta tarjottimesta ei meidän käytössä olisi siihen kaivattuun asiaan apua. Pitäis vissiin kiikuttaa joku räsymaton palanen alustaksi sille keittiöön tai jotain?! Hhmm. :D

  VastaaPoista
 3. Meillä on koiran kanssa sama. Onneksi keittiössä on sentään muovimatto. Isommat palat tosin pitää kuljettaa pois keittiöstä ja nyt ollaankin saatu koiralle opetettua, että vain yhdelle matolle saa mennä syömään omia ruokia ja herkkuja. Pysyy muut matot sentään vähän puhtaampina.

  VastaaPoista
 4. Jälkeen kuva on todella tyylikäs ja kaunis ratkaisu :)
  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Meillä ollaan kärppänä vahtimassa omaa kuppia jolloin kaverin paree pysyä ainakin puolen metrin päässä, joten ratkaisuna on tylsästi ikeasta ostettua muovialustaa kupin ja kipon alla. Mutta ainahan voi haaveilla tuollaisesta huomattavasti tyylikkäämmästä ratkaisusta!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi6/5/13 13:42

  Meidän kissa ei suostu syömään, jos alustassa on reunat. Ja mieluiten kokonaan ilman alustaa. Onneksi on keittiössä klinkkerilattia.

  VastaaPoista
 7. mulla on vähän sama ongelma ton kissan ruokien alustan kanssa... veeti-kissa kun nostaa ruuat sitten lattialle jos varpaita pitää pitää jonkun alustan päällä syödessä.. sotkua on vähemmän ilman alustoja.. mutta silti on erittäin sottaista.. mulla on ollu perinteinen tabletti alla, eläinliikkeestä ostettu alusta, matto jne.. mikään ei tunnu toimivan mun sottupyttykissan kanssa :D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!