20130418

muovia ja mustaa

Kuten olet ehkä huomannut, hilloan usein himotuksiani sen aikaa, että niihin löytyy sopiva alekoodi tai tarjous. Tein niin nytkin ja yhdistin vielä monta ostosta samaan nippuun. Oi materialismionnea! Vähemmän onnekasta oli se, että pleksikokoelmani yksi osa löytyi Stockmannin kanta-asiakastarjouksesta juuri Hullujen päivien aikaan. Normaalisti en kovin mielelläni sukella keltaisten kassien sekaan mutta tällä kertaa sulauduin joukkoon omine kasseineni.


Nomess Copenhagen löytyy viidennestä kerroksesta ja valmistaa ihania läpinäkyviä säilyttimiä, joista olisin kotiuttanut mielelläni muutaman muunkin mutta rajallinen budjetti tuli vastaan. Valitsin mukaan siis litteän kolmen lokeron laatikon sekä yhden korkeamman boksin josta vein viimeisen kirkkaan värisen mallikappaleen. Neonväritkin houkuttelivat, myönnän mutta uskon kirkkailla laatikoilla olevan pitkäikäisempi suhde kotini kanssa.


Palaset-sarjan bokseja hamstrasin puolestaan Suomalaisen kirjakaupan tarjouksesta. Ne ovat harvoin tarjouksessa joten kun äitini huomasi mainoksen niistä, rynnistin heti ostoksille. Äiti toi myöhemmin niille kaveriksi vielä kaksi mustaa CD-boksin kokoista. Itse ostin pääasiassa kirkkaita, kolmen kolon minilipaston sekä pari kuutiota. Musta kynäteline oli tarjouksen lisäksi varustettu vielä punaisellakin lapulla ja maksoi vai pari euroa. Siihen muuttivat keittiön pikkulusikat.


Mustat S-koukut eivät olleet tarjouksessa eivätkä halvat mutta ne puhuttelivat minua niin, että lähtivät mukaan sieltä samaiselta Stockmannin osastolta ja päätyivät eteiseen takinpidikkeiksi. Kuvia käytössäkin luvassa kunhan aurinko suvaitsee taas pilkistää tuolta pilviverhon hitonmoisen kaatosateen takaa. Oikeasti ostin lisäksi vielä verkkokovalevyn mutta se oli jo töissä kun otin kuvia. Se olisi tosin valkoisen neliskanttisen rakenteensa puolesta sopinut kauniisti näiden kanssa yhteen. Ja se oli itseasiassa Hullujen päivien tarjouksessa mikä on aivan poikkeuksellista. Minulla kun on tapana mennä mihin tahansa vastaavaan kampanja-aikaan kauppaan ja ostaa jotain normaalihintaista kuitenkin.2 kommenttia:

  1. Itekki kävin näitä kuolaamassa, mutta en malttanut hankkia. Heti kävi mielessä että varmaan nämä on ihan sun juttu :D Se Nomess-korurasia oli aivan ihana.

    VastaaPoista
  2. Keräiletkö sä vielä niitä mustia kulmikkaita astioita?
    Tuli vain mieleen kun kirpparilla oli niitä hirmusti myynnissä. Kuppeja, lautasia ja eri kokoisia kulhoja :) Hintaa oli vajaasta eurosta pariin euroon.

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!