20130424

laput silmillä

Kun on kellon ympäri päätetyötä tekevä, multiallerginen, pölyävällä kadulla asuva ja työskentelevä, liikaa valvova yksilö, ei kertakaikkiaan voi kieltäytyä kunniasta testata näiden kaikkien vaikutusta lieventävää tuotetta. Dr. Hauschkan silmävirkiste kuulosti hyvältä ja tuntui vielä paremmalta.


Lääkeampullia muistuttavasta miniputelista kaadetaan nestettä vanulappuihin (tai mukana tulleen ohjeen mukaan yhteen, joka leikataan puoliksi) ja sitten vain laput silmille kymmeneksi minuutiksi. Vaikutus on välitön, silmät tuntuivat tuoreemmilta ja silmäpussien eturintaman edustajana huomasin tehon kestävän koko päivän. Silmäni näyttivät suuremmilta ja kauniimmilta vielä illallakin. Jestas.

Tuotteen vaikuttavina aineina on tuoteselosteen mukaan mm. silmäruohoa (miten osuvaa!), fenkolia sekä mustaa teetä. Kahvia en kyllä tällä tuotteella korvaa vaikka siinä teetä onkin mutta väsyneistä aamuista ja pitkiksi venyvistä illoista tämä pelastaa kyllä paljon. Ainoaksi ongelmaksi jää, että missä ihmeen välissä ihmisellä on muka aikaa istua kymmenen minuuttia silmät kiinni kun kotona ne pitäisi kaksivuotiaan kanssa olla selässäkin ja siellä pölyisen kadun työpaikallakin on aika kiire.

Toisaalta iltaan asti kestävät säihkysilmät houkuttavat niin paljon, että tänään nousin ennen O:ta istumaan laput silmillä. Ja sitten voikin sujuvasti tulla tähän ruudun ääreen rasittamaan niitä kirjoittamalla aiheesta. Ainakin silmäni näyttävät hyvältä rasittuessaan lisää. Vapise katupöly ja kukkiva leppä, täältä tullaan!

///


7 kommenttia:

 1. Mä näin sut eilen bussipysäkillä, etkä kyllä näyttänyt yhtään nuutuneelta - mutta eilen olikin sateinen päivä, joten ehkä oli kaikki pöly pois? Kuulostaa ihan mielenkiintoiselta tuotteelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne on nää laput! Mähän sanoin, että nää toimii! :D

   Olisit ihmeessä tullut nykimään hihasta. :)

   Poista
  2. En mä voinut, kun ajoin autolla ohi :-)

   Poista
 2. Mulle tota ja heti! Kuulostaa aivan liian hyvältä ollakseen totta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Olen itsekin ihan ällikällä koska myönnän olleeni vähän skeptinen kyllä.

   Poista
 3. Oi että ois tuommonen nyt tarpeen!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!