20130425

kun kottarainen ruman takin osti

Järki sanoo, että hanki tyylikäs musta kevättakki, joka käy kaiken kanssa yhteen. Sitten vastaan tulee tekonahkainen, urheiluvaatereikäinen, pallonmuotoinen hirvitys ja sen kanssa on vain mentävä kassan kautta. Niin että ostin sitten maailman rumimman takin. Se on niin ruma, että se on jo ihana. Ja koska se on musta, se käy kaiken kanssa yhteen. Ainakin ärjyn väristen legginsien ja itse eilen illalla lyhyemmiksi saksittujen kutrien. Eihän sitä muuta kevääseen sitten tarvitakaan.

6 kommenttia:

 1. persoonallinen.
  Musta toi on kyl tois cool
  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. No on kyl siisti ruma takki!! Ja päheet arskat ;)

  VastaaPoista
 3. Sulla on kiva blogi ja tyttäresi on ihana!! :) Oon jo jonkun aikaa tää aktiivisena pyörinyt..

  Mutta tällä erää kengistä...
  Onko ne normaalit matalapohjaiset tennarit?? Pisti vaan silmääni tuo pidempi varsi, kun olen moisia tässä viimepäivät metsästänyt eikä löydy pitkävartisia tennareita mistään!! Onko vinkkejä?

  Aurinkoisia kevätpäiviä sinne!!

  KR

  VastaaPoista
 4. Semmoista myöhäiskasaria -mutta kivalla tavalla persoonallinen! Meikäläinen osti viime viikolla takin, joka päällä näytän ihan punahilkalta -mutta ah kun tykkään siitä!

  VastaaPoista
 5. Z: Minulle kävi ihan samoin! Tosin sorruin kirkkaan aniliininpinkkiin ihanuuteen joka mätsää ihan just eikä melkein mintunvihreän laukun kanssa.

  Ja hei, mikä EI kävisi fuksianpinkin takin ja mintunvihreän kapsäkin kanssa? Ei riitele ainakaan pinkin knallin, beessin mekon ja kenkien kanssa, että niin.

  VastaaPoista
 6. ihan O:n hymy tuossa yhdessä kuvassa :) ihana takki!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!