20130420

käännekohta ja onni

Samalla kun työprojektien mittakaava kasvaa, kasvaa myös vastuu ja deadlinien määrä. Mitä suurempi työ, sitä useammassa osassa se tehdään. Hyväksytetään sillä ja hyväksytetään tällä, tehdään koeversioita, muokataan, käännetään eri kielille, muokataan ja hyväksytetään taas. Viilataan viimeiseen asti ja vaikka palan halusta kertoa mikä suurimman osan työaikaani on jo kuukausia vienyt, en voi sillä mittakaava tuo mukanaan myös mittavia vaitiolovelvollisuuksia.


En kuitenkaan kirjoittanut siksi, että kertoisin mutta en kerrokaan vaan siksi, että eilen illalla ylitettiin yksi suuri deadline. Yksi perustavanlaatuinen ja käänteentekevä. Ja sieltä tuli hyväksyntä, kaikelle sille mikä on syntynyt työ- ja makuuhuoneenkin hämärässä, sinertävän ruudun valossa. Halusin vain jakaa tämän jonkun kanssa.


Meinasin ensin vastata saamaani sähköpostiviestiin, että en tiedä itkeäkö vai nauraa kun huomasin, että silmäkulmassa kimmelsi jo. Tuli sellainen olo, että mikään siitä kaikesta ei ole ollut turhaa vaikka matka onkin aivan alussa vasta ja paljon työtä vielä edessäkin. Joskus täytyy saada tällaisia viestejä jotta jaksaa taas jatkaa.

Mikä sinua on ilahduttanut lähiaikoina?

Kuvan timantit eivät liity tapaukseen.

3 kommenttia:

  1. Aurinko. Just nyt paistaa aurinko!!!! En voisi olla iloisempi. Ja Afrikantähti. Voi että tuli noista timanteista lapsuus mieleen. :)

    VastaaPoista
  2. Uudet tuulet erinäisissä asioissa, joilla on suht isojakin merkityksiä elämässäni. Osa on iloista ja lempeää etelätuulta ja osa hieman pyörteistä ja sateista kevätmyrskyä. Lempeä ja lämmin on tuonut hymyä ja iloa ja kevätmyrsky on tuottanut kyyneleitäkin.

    VastaaPoista
  3. En tiedä mihin timantit sitten liittyvät, mutta ne ovat kyllä ihania! Ilahduttivat. Muita ilahduttavia asioita: kevät, hyvät kirjat, inspiroiva työ ja uudet tennarit.

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!