20130423

hups

Menin ihan viattomasti ostamaan Kodin Putkimiestä ja saavuin sittemmin kotiin neonvärein höystetyn  räsymaton kanssa. Mitähän tästäkin nyt sitten pitäisi ajatella.
7 kommenttia:

 1. Alemman kuvan oikeassa reunassa pilkottaa harmaa/musta räsymatto. Mistä löysit? Mulla on ikivanha sininen räsymatto jonka olen ajatellut värjätä pesukoneväreillä harmaaksi. Ajattelin kysäistä oletko mahdollisesti värjännyt tuon maton jossain vai löytyikö kaupasta? En millään haluaisi ostaa uutta kun vanha matto on ihan hyvässä kunnossa, ainoastaan väärän värinen. Löytyiskö sulta vinkkejä tilasta/pesulassa jossa värjäyksen voisi tehdä? Miljoona kiitosta jos osaat vinkata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo musta matto (joita meillä on neljä) on itseasiassa Tiimarista ja tehty nahasta. Ihastuin niihin heti kun näin ne ja hamstrasin aimo kasan. :D

   Värjäämisestä en osaa sanoa, itse ehkä kokeilisin pesukoneväriä jos kyseessä on puuvillamatto. Ne koneeseen laitettavat Dylonin värit ovat minulla ainakin toimineet tosi hyvin, olen tosin värjännyt vähän kevyempää kamaa niillä. Peittävämpään lopputulokseen ehkä pari pakettia kerrallaan?

   Poista
  2. Mä en taida uskaltaa laittaa sitä mattoa omaan koneeseen... En tiedä mahtuuko se edes sinne, ja vaikka kuivana mahtuisikin niin saattaa olla märkänä niin painava että kone hajoo... Olen yrittänyt löytää jotain pesulaa josta saisi koneen lainaan (siis käydä siellä värjäämässä) mutten ole onnistunut sellaista löytämään. Ärsyttää kun haluaisin maton eri väriseksi HETI. :)

   Poista
 2. Tästä pitäisi ajatella, että uusi mattosi on mahtava! (Joo, olen vähän kade!)

  VastaaPoista
 3. Törkeen hieno! Mistä ostit?

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!