20130420

hilloa ja tänään

Moni teksti on viime aikoina alkanut sanoilla eilen, toissapäivänä, lähiaikoina, viime viikolla tai hiljattain. Harvoin on takkuilevan kuvansiirto-ohjelman ja tiukan muun päivänohjelman keskellä aikaa tehdä edes etäisesti reaaliaikaista muistuttavia postauksia ellei lasketa pelkän otsikon ja viimeisimmän instagrammauksen yhdistelmiä.

Ajattelin kuvaongelmista huolimatta ottaa nyt pienen aikalisän ja kertoa (ilman kuvia siis), että tänään on ollut oudolla tavalla leppoisa lauantai. Meillä kävi vieraita, olemme syöneet jäätelöä, soittaneet kitaraa ja pianoa. Laulaneet ja tanssineet musiikin tahdissa, käyneet ulkona, kaupassa, päikkäreillä ja suihkussa. Minulla on kesken Ilkka Remeksen Musta kobra ja se on kesken vielä sen aikaa, että pieni duracell-pupuni malttaa nukahtaa. Telkkarista on sivusilmällä silmäilty samaa elokuvaa, jonka kävimme katsomassa Vauvakinossa kun O oli ihan pieni ja iltapalaksi on mansikkajogurttia. Sellaista missä on hilloa pohjalla.

On ollut aikaa juoda monta kupillista (pika)kahvia, olemme kokanneet ruokaa ja leikkiruokaa. Lukeneet lorukirjoja sekä yhden Sika-kirjan kolmeen kertaan. Pistäneet pehmolelujakin päikkäreille. Tämä päivä itsessään on vähän niinkuin hillo jogurttipurkin pohjalla. Pieni ihana bonus jo valmiiksi mukavassa viikonlopussa. En kuitenkaan nyt malta vastustaa kiusausta, voisi tämä päivä olla nimittäin hillo Ben&Jerry's -purkissakin.


1 kommentti:

  1. Katsoin jo Instagramissa tätä kuvaa ja mietin, että mun on pakko saada tätä jätskiä myös! Olen aivan mahdoton maapähkinävoi-fani!! :-)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!