20130325

vähän laajempi perspektiivi

Kertaus on opintojen äiti. Vaikka uusi koti onkin vilahdellut kuvissa jo moneen kertaan, päätin itsellenikin muistoksi kuvata sen viikonloppuna ututaustaisten yksityiskohtien lisäksi myös hieman laajemmasta perspektiivistä. Tervetuloa meille.Nyt se on vielä keskeneräinen, hakee muotoaan. Vähän niinkuin kuvaajakin. Sisustaminen ei ole varsinaisesti aivan päällimmäisenä mielessä joten kovin viimeisteltyä kotona ei vielä ole. Siellä on kuitenkin nyt jo jotain vielä tärkeämpää. Siellä tuntuu kodilta. Ja vaikka esillä olevat asiat eivät vielä ihan ole paikkaansa löytäneet, siellä myös näyttää siltä. Vaikka linssivalintanikin tuo lisää sitä mainittua perspektiiviä, vangitsee se myös sen miltä kodissa tuntuu. Siellä on enemmän tilaa kuin vuokrasopimuksessa mainitut neliöt kertovat joten antakaa anteeksi laajakulmanäkökulmani, se on tarkoituksellinen valinta. Ja niin on sekin, että aloitetaan tämä kuvarumba olohuonekeittiöeteisestä. Makuuhuone, kylpyhuone ja parveke muistuttavat nimittäin vielä hetken enemmän varastoa kuin varsinaisia asuinneliöitä.13 kommenttia:

 1. Ihanan valoisa! Näyttää kodilta. :)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 3. Onpa hieno ja todellakin valoisa

  VastaaPoista
 4. Onpa kotoisaa! <3 En vaan itse jaksaisi verhottomuutta, meinaa mennä hermo näyttöön paistavaan valoon jo nyt, kun ikkunoissa on ohuehkot valkoiset verhot.

  VastaaPoista
 5. Upean isot ikkunat!

  VastaaPoista
 6. Oi ihanuus tuota valon määrää! Kutsuvan näköinen koti :)

  VastaaPoista
 7. Upee vauhtikuva kissasta =)

  VastaaPoista
 8. Hei mistä oot hankkinut nuo pienet mustat matot, siis nuo räsymattotyyliset? :) tosi kotoisaa ja kaunista sulla sielä :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!