20130325

tissikät ja muita tarinoita

Kyllä ne ruotsalaiset vain edelleen osaavat. H&M:n ala/sisar/lähi/jotainyhtiö & Other Stories avasi oman nettiputiikkinsa hiljattain ja oi mitä yksinkertaisuuden ja nerokkuuden juhlaa. Niin tuotteissa kuin pakkauksissakin. Olin tietysti aivan ilmiliekeissä erilaisten (vesiväri)länttien yhdistämisestä selkeään typografiaan jo kyseisen puljun nettisivuilla mutta kyllä minua lämmitti myös loppuun asti mietitty pakkaus tilaukseni saapuessakin.


Tilaus sisälsi tällä kertaa vain yhden tuotteen vaikka meinasinkin villiintyä ihan täysin etenkin koru- ja kosmetiikkaosastolla. Ostoskoriin hilautui kuitenkin lopulta jotain ihan muuta. Painijaselkätoppeihin pesiytyneenä metsästän niihin sopivia rintsikoita tauotta ja nämä mustat mesh-yksityiskohdilla ja sukkanauhoja muistuttavin soljin kuorrutetut ovat aivan täydelliset. Kokokin osui just eikä melkein kohdalleen. Toimitusaika tuntui aavistuksen pitkähköltä mutta toki hyvää kannattaa odottaa.


Nyt yritän vain pysyä uusissa tissiköissäni (kuten O sanoo) ja poissa tuolta sivustolta sillä muuten näitä kirkasvärisiä pakkauksia alkaa sadella useampiakin noudettavaksi tuolta lähikaupasta. Miten on, kolahtaako eleetön länsinaapuridesign vai onko nämä nähty jo?


///

3 kommenttia:

 1. Kauanko pakettia sai odottaa? Nahkapussikat ja huulirasvat houkuttelee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 12.3. tein tilauksen illalla ja 22.3. saapui noutoilmoitus. Piti oikein tarkistaa sähköpostista, että milloin minä sen tilauksen teinkään. :D

   Poista
 2. Tissikät näyttää (ja kuulostaa) kivalta! :) 1,5-vuotias ipana sanoo "tillii", tissiliivit. Tänään raikas esiuhmaiselta käsky "tillii, piiloo, äkkiä!", kun mutsi kehtas näyttäytyä ilman paitaa, törkeetä toimintaa!

  Kauppaan en uskalla käydä edes tutustumassa ennen liksapäivää, kohtalokkaita tuppaavat olla moiset nettipuodit! ;)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!