20130331

timantteja vesilasissa

Yleinen saamattomuuteni on huipussaan mutta onneksi peittelen sitä menestyksekkäästi pienillä hämäävillä yksityiskohdilla. Vesihän on sinänsä ihan hyvä janonsammuttaja ja terveellistäkin mutta tällä kertaa sen nauttiminen vissyn sijaan johtuu ainoastaan kultakalan muistilla varustetusta henkilöstä, joka unohti, että tänään on pyhäpäivä ja tajusi juuri, että niin on muuten huomennakin. Lorvikatarri ei ulotu pelkästään juomien hankkimiseen mutta niiden kohdalla huonon organisoinnin häivyttäminen tyylikkääksi huolettomuudeksi oli kaikkein helpointa.Ei tarvinnut kuin kaataa se kirkas neste Kartio-kaatimeen ja pudottaa sekaan pari timantinmuotoista jääpalaa. Kuka ylipäätään voi juoda mitään ilman timantinmuotoisia jääpaloja? Hä? Muotti on tuliainen taannoiselta Tukholman keikalta ja löytyi ihanasta Mujista, josta olisi mielelläni kantanut mukanani helvetin monta akryylista läpinäkyvää laatikostoa muutakin jos matkalaukussa olisi ollut hitusenkin enemmän tilaa.


Juomaa siemaillessani yritin epätoivoisesti kartoittaa muita kiireen jalkoihin jääneitä hoidettavia asioita. Lakanat pistin jo koneeseen. Lista on senkin jälkeen vielä melko pitkä ja sen ehdottomassa kärkipäässä on myös uusien lamppujen vaihtaminen kylpyhuoneen peilin yläpuolelle. Nyt viidestä lampusta kaksi on palanut ja kolmas vetelee viimeisiään. Tähän pätee mielestäni ehdottomasti sama juttu kuin niihin jääpaloihinkin, eivät näyttäisi yhtään hassummalta ne palaneetkaan, jos itse lamput olisivat vaikkapa näitä alla olevia Frama Diamond Lightseja*. Vai mitä?

Toivottavasti teillä(kin) on ollut timanttinen pääsiäinen!

///


myin sieluni markkinavoimille | mainoslinkit merkitty asteriskein

1 kommentti:

  1. Anonyymi2/4/13 17:48

    Muji on mun ehdoton suosikki. Voisin ostaa puoli kauppaa tyhjäksi! Mujin lisäksi tykkään myös ylikaiken Uniqlon vaatteista, joten joku japanilaisessa tyylissä puree minuun. Onneksi kummankaan nettikaupoista ei voi vielä tilata Suomeen, niin rahani säästyvät taas esim. seuraavaa Lontoon reissua varten. Se taitaa olla lähin paikka, missä on molemmat...?

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!