20130327

rumia ajatuksia

Luulin hetken olevani vahvempi. Kestäväni enemmän ja pidempään. Melkein mitä vain. Olevani parempi ihminen. Uskoin tarpeeksi kauan yrittämiseen, omiin valintoihin, hyviin tekoihin ja kauniisin ajatuksiin. Sitten tulee se raja vastaan ja huomaankin olevani sisältä loppujen lopuksi aika pieni, yksinäinen ja täynnä rumia ajatuksia. Kitkeriä kommentteja, jotka kuulevat vain yrtit keittiön ikkunalla ja pari kissaa. Tuntuu pahalta ajatella pahaa, vielä pahemmalta toivoa hyvää, ylivoimaiselta jaksaa vielä vähän.

7 kommenttia:

 1. Näytä minulle ihminen, joka ei koskaan ajattele mitään pahaa, kitkerää tai ivallista. Joka ei tuntisi pienintäkään mielihyvää oikea-aikaisesta kostosta tai joka ajattelisi hyvää vielä silloinkin, kun on kääntänyt kropastaan jo enemmän kuin kaksi poskea lyötäväksi. Minä voin sitten näyttää sulle ihmisen, joka valehtelee.

  VastaaPoista
 2. Komppaan Lauraa satasella. Ihminenkin väsyy, kun tarpeeksi (usein liian pitkään) yrittää ja venyy. Tuokoon kevät ja auringonpaiste plussapuoleisia fiiliksiä lisää.

  VastaaPoista
 3. Niin luonnollistakin, kaikki ajatukset on kyllä sallittuja! Voimia ja aurinkoa kevääseen!

  VastaaPoista
 4. mielummin että käy tunteiden kirjon läpi, päästää ulos.. kuin että jättää sisälle pyörimään. kuulkoot sen sitten vain kissat ja keittiön yrtit. se on mielestäni ihan terveellistä.

  VastaaPoista
 5. Kiroa vaan, se auttaa. Itkutkin auttaa tiettyyn pisteeseen asti, jonka jälkeen voi nousta ylpeänä ylös ja miettiä miten jatkaa. Toivottavasti teillä paistaa huomenna aurinko! :)

  VastaaPoista
 6. Miksi ihmisellä EI olisi rumia tai masentuneita tai katkeria ajatuksia eron jälkeen? Toki edustan itse ihmistyyppiä, jolle moiset ovat aina tooodella sängynpohjalle vieviä, mutta enemmän minä ihmettelen ihmisiä, jotka ovat eron jälkeen vain, että hilipatipippanhauskaaonnytvainuusielämäkäyntiin. Jos olen rehellinen, olen välillä ajatellutkin jo, oletko juuri näitä ihmisiä. Vaikka onhan ihmisillä erilaisia tapoja käsitellä asioita.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!