20130322

pyykkipussidilemma

Sukelletaan suoraan päivän pääaiheeseen. Ei puututa nyt siihen, että aihetta sivuavaa itse pyykkiä on kasapäin pesemättä vaan keskitytään olennaiseen. Eli siihen, mistä saisin maailman hienoimmat pyykkipussit. Prioriteetit, prioriteetit!
Olen ennen luottanut suurien muovipintaisten säkkien voimaan, isoon kylpyhuoneeseen niitä mahtui kaksin kappalein ja ne sai näppärästi vetoketjulla kiinni. Kiinni saaminen on relevanttia, jotta pyykin seasta ei löydy myös kokonaisia karvaisia kavereita irtokarvojen lisäksi vaikka molemmat kissat osaavatkin mennä oikean väriseen pussiin. Rukkanen vaalean pyykin sekaan ja Riesa mustien.


Nyt kylppäri on kovin kompakti pieni ja lattiapinta-alaa on paljon vähemmän. Yleiskuvaa kylpyhuoneesta ei nyt tähän hätään vielä ole mutta lattialle sijoitettavat ovat käytännössä täysin pois laskuista vessanpöntön, lavuaarin ja allaskaapin, pesukoneen, suihkukopin, kissanhiekkalaatikon ja DotPot-potan viemän tilan vuoksi. Pesukone on sivusta täytettävä, joten sen päälle voisi periaatteessa sijoittaa pyykkiäkin. Hienoinen hankaluus syntyy erinäisten muiden säilytettävien pussukoiden kanssa. Niissä on pesu- ja huuhteluainetta, suihkusuihketta, shampoota sun muuta ja ne eivät oikein mahdu allaskaappiinkaan.


Seinältä löytyy useita koukkuja ja tilaakin ripustaa niihin muutakin kuin keltaisia pyyhkeitä. Tähän mennessä löytämistäni vaihtoehdoista minua kiinnostavat ehdottomasti eniten H&M Homen musta ja valkoinen (suljettava! koskaan ei tiedä milloin kissat oppivat lentämään) ripustettava kapea säkki.


Pyykkipussikuvat lainattu H&M Homen sivuilta.

Haluaisin kuitenkin nyhtää teiltä ideoita kartoittaa vaihtoehtoja ja kuulla, mistä löytyisivät maailman hienoimmat pyykkisäkit. Sana on vapaa!

7 kommenttia:

 1. Meiltä löytyy tälläinen http://www.tilapuoti.net/pyykkipussit.jpg (kuva googlehaun kautta). Tyytyväinen olen ollut, helppo sulkea, menee lattialla tai helppo ripustaa naulakkoon kahvasta. Itse olen ostanut tuollaisen paikallisesta sisustuskaupasta, mutta hinta tuolle tilapuodin nettikaupassa näyttää olevan melkolailla sama.

  VastaaPoista
 2. Formverkissä on ainakin ollut sellainen kattoon kiinnitettävä pitkulaisen muotoinen pyykki"säkki", jossa kaksi eri "osastoa" pyykille ja kyljessä muistaakseni merkintä pesulämpötilasta vai väristä. En ole varma, mutta sitä olen itse katsonut, jos joskus olisi tarvetta. Meillä tällä hetkellä kaksi isoa Ikean muovilaatikkoa kansilla varustettuina ja on toiminut hyvin.

  VastaaPoista
 3. Meillä oli joskus tuollainen edellä mainittu Formverkin kassi. Se toimi muuten ihan hyvin, mutta miinuspuolena oli se, että se oli sivusta täytettävä. Jos se oli kovin täynnä ja otit yhden vaatteen pestäväksi, levisi kaikki pyykit samantien lattialle. Se on kyllä tosi kivan näköinen ;) Meillä sitä säilytettiin asunnon pienuudden takia ihan keskellä huonetta.

  VastaaPoista
 4. En osaa auttaa pyykkipussiongelmaan, mutta kyselisin, että mistä noi oranssit lootat on? Meillä on kaksi kissanvessaa, jotka on ihan mahdoton asetella mihinkään siististi. Aina jaloissa, vaikkei kylppäri edes ole mikään mahdottoman pieni. Tuommoiset olis kätsyt! Haluan vaan myös värikkäät ja yleensä noita löytyy kaikkialta vaan transparentteina tai mustina/harmaina/valkoisina..

  VastaaPoista
 5. Itse olen hieman kuolannut tällaista: http://www.suck.uk.com/products/punch-bag-laundry-bag/

  Sekä hieman ohi aiheen, tämmöistä lukulamppua, ei menis kirjan sivut sekaisin! :D

  http://www.suck.uk.com/products/bookrestlamp/?category=house

  VastaaPoista
 6. Ja nyt löysin sen "pyykkikorin" mitä olen kuolannut vähän enemmänkin :P

  http://mocoloco.com/fresh2/2010/09/09/laundry-basket-as-wall-ornament.php

  VastaaPoista
 7. Reisenthelin oranssi ja musta pussi löytyy täältä, mutta ne on 30 asteen pyykille. Tosin nyt kyllä vähän tuli mieleen, että pyykkikori on itselläni vähän turha tilanviejä, päällä kun on lähes aina meikkiboksi, joten ehkä voisi hankkiutua siitä eroon. Usein lastaan suoraan koneeseen pyykit.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!