20130307

pilviä ja pikkukalsareita

Kaikkein kaoottisimmalla hetkellä on parasta tehdä jotain aivan järjettömän normaalia. Tavallista ja tunteita nostattamatonta. Kuten hankkia juustohöylä ja vaatteita O:lle.


Ennustan neonoransseilla pilvillä varustetusta tunikasta kevään kestohittiä. En usko, että kirkuvankeltainen rusettikaan rintapielessä vähentää vaatteen ihanuutta pätkääkään, päinvastoin. Testaan tenhon heti kun O tulee viikonlopuksi tänne.


Lisäksi mukaan tarttui myös pikkukalsareita, kuten O sanoo. Lienee vähän kalsarit ja pikkuhousut sekaisin mutta ei se mitään. Eipä tätä koirankuvilla, ruseteilla ja neonväreillä kuorrutettua settiä kertakaikkiaan voinut vastustaa. Ja pikkukalsarit ovat myös tärkeä juttu, ne kertovat siitä, että on iso ja "ei oo vaippaa, pikkukalsarit jalassa vaan".


Molemmat ihanuudet ovat Seppälästä, jossa näkyi olevan vaikka mitä kivaa. Myös siellä hieman isompien rekeissä vaikka suloisimmat löytyivät kyllä edelleen Baby-malliston puolelta.


///


///

Ja pysykää kanavalla, neoa luvassa myös hieman toisessa muodossa, tällä kertaa itse sutien. 


3 kommenttia:

  1. Lämpenen noihin neonvärisiin lastenvaatteisiin (Seppälän Baby-mallisto rules!) ihan hulluna. Myös sisustuksessa! Aurinkoa sinne!

    VastaaPoista
  2. Heh, mulla oli tuollaiset viikonpäivä "pikkukalsarit" kans kun olin pieni, ei tosin noin hienon värisiä eikä niissä ollut koiran kuviakaan. Ne oli kuulemma mulle niin rakkaat, että kun ne kului ja meni rikki, niin äitini piti saksia ne yöllä nukkuessani pois päältäni kun muuten en antanut niitä roskiin laittaa! :)

    VastaaPoista
  3. just asettelin seppälän pussin kaapin kahvaan jossa lojuu samainen pilvipaita

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!