20130311

mitä töissä tehdään

O tietää tasan tarkkaan mitä äidin töissä tehdään. Siellä ssssiivouskaupalla.

Siellä kirjoitetaan tääkeitä asioita.

Ja tehdään hommia. "Kato, mä teen molemmilla käsillä."

Mutta mikä tärkeintä. Siellä piirretään. Välillä myös lattialla. Ja niillä toisillakin kynillä.

Aika autenttinen kuva on kakaralla töissä olosta, pakko myöntää.


6 kommenttia:

 1. Meilläkin lapset oli jossain vaiheessa sitä mieltä että äiti piirtää työkseen... Olen rakennesuunnittelija ja piirrän siis rakenteita tietokoneohjelmilla.

  VastaaPoista
 2. Sukulainen on töissä voimalaitoksella ja hänen tyttönsä mainosti että "isi vaan pyörii tuolilla" :D On se työnteko helppoa!

  VastaaPoista
 3. Mulla oli lapsena aika samanlainen kuva isin ja äidin töistä. Välillä oli vielä vähän kiire ja kaikki poltti koko ajan tupakkaa. niin ja pöydillä oli paljon hienoja kyniä. Kivemman värisiä kuin kotona. Se oli arkkitehtien arkea 70-80-luvulla ennen tietokoneita ja tupakkalakeja. Vieläkin hymyilyttää kun muistaa tunnelman, tupakan ja kopiopaperin hajun ja ne värilliset tussit :)

  VastaaPoista
 4. Minä ja siskonikin aina leikittiin "paperihommia". Vanhemmat olivat yrittäjiä huoltoasema-alalla, myöhemmin hetken kahvilayrittäjinä. Eli kirjoitettiin papereille kaikenlaista tärkeää ja kuljettiin niiden kanssa. Mitä enemmän papereita sen parempi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä näin on. Paperit on TÄRKEITÄ! Me leikitiin kavereiden kanssa toimistovirkailijaa ja saatiin jotain jämämustepaperikuittivihkoja tai mitä lie. Kyllä oli virallista.

   Lasten työntekoleikkien seuraaminen on kivvoo hommoo. :) <3

   Poista
 5. Kylläpä on suloinen työntekijä. <3 Mikäs siinä töitä tehdessä, kun on noin kivoja töitä. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!