20130316

kissa pöydälle

On tässä muutama kissakin nostettu pöydälle ja nyt ne kaksi konkreettista karvamallia hyppivät sinne ihan itsekin vaikka olenkin kotona. Uusi paikka, uudet kujeet. Tapakasvatus pitää aloittaa taas karpaalianturan kautta. Onneksi etenkin Rukkaseen toimii myös mielikuvitussuihkepullo kunhan sitä suihkii tarpeeksi kovaäänisesti ja vakuuttavasti yhdistettynä miimiseen sormiliikkeeseen.

Lopulta pääsimme kompromissiin. Ikkunalauta on sallittua aluetta mutta anturaakaan ei lasketa ruokapöydälle vaikka se herkullisesti siinä vieressä onkin. Keittiön tasoille ei myöskään ole asiaa, muualla saa oleilla ihan vapaasti.


Riesa, joka halusi tällä kertaa suojella yksityisyyttään ja pysyi pois kuvista, oleili sujuvasti koko viime yön polvitaipeessani. Rukkanen vartioi tyynesti sohvantaustaa. Taisi tosin sekin nukahtaa muutamaan otteeseen vahtivuoronsa aikana.


7 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis Rukkanen! Tuo ikkunalauta vaikuttaa siltä että se romahtaa ihan justiinsa jos kissat aikovat majailla siinä ahkerasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kattelin itseasiassa ihan samaa, että voi jestas. Rukkanen ei ole ihan sieltä pienimmästä päästä. :D

   Poista
  2. minäkin katsoi, että ei kestä kauaa tuo lauta :D

   Ja ihanaa kun kerroit kissoista, meinasin jo jonkun postauksen alla kysyä että miten kissat jaetaan. Itselle kissaton koti on tyhjä asunto, ei lainkaan koti. Joten ihana nähdä, että näin ne kissatkin löytävät uuden paikkansa :)

   En silti vieläkään ymmärrä, miten ihmeessä pystyt käyttämään niin paljon mustia vaatteita, kun taloudessa on valkoinen kissa. Itse olen luopunut toivosta jo vuosia sitten. Nuo räggäreiden karvat on niin huopuviakin, ettei mitään toivoa lähteä kotoa ilman karvaisia vaatteita.

   Poista
 2. Mainiot nimet kissoilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimet ovat myös erittäin kuvaavat, Riesa on pieni, musta ja sähäkkä, Rukkanen taas lötkerö sohvaperunamalli. :D

   Poista
 3. Mä jo odotan seuraava sun postausta kun laitat kuvan rikkinäisestä ikkunalaudasta niin paljon näyttää tuo lauta taipuvan että kohta räsähtää :)

  Ihana kissu :)

  VastaaPoista
 4. No miauu!!
  Ihana kissa!!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!