20130326

kannatti nousta sängystä

Eilen illalla ystäväni S intoutui yhtäkkiä lähtemään lasilliselle. Tosin näön vuoksi ensin vastusteltuaan ja vedottuaan siihen, että on jo haalari päällä sängyssä. Perustelin kantani sanomalla, että olen kliinisesti testannut asian ja haalari päällä voi juoda siideriä.


Pääsin työhuoneen ovesta ulos kun S soitti mutta jouduin lopettamaan puhelun hetkeksi. "Oota mun on pakko lopettaa, mua vastaan tulee mammutti!"


Kuvattuani kulmasta kääntyneen valtavan esihistoriallisen näyn, soitin S:lle uudestaan ja aloin selittää nähneeni mammutin. S kuulosti ymmärrettävästi epäileväiseltä kunnes katkaisi puhelun suunnilleen sanoihin "hei, tuolla on-- pakko ottaa kuva----"


Tapasimme mammutin kyljessä ja menimme viereiseen ravintolaan nauttimaan ne sovitut lasilliset. Kotiinlähtiessä löysimme samaisen mammutin parkista Aleksanterin teatterin edestä. Yhteiskuvien jälkeen S totesi painokkaasti, että kannatti muuten kerrankin nousta sängystä!


8 kommenttia:

 1. Onkohan mammutti menossa Diilin finaalin kuvaukseen, ne kuvataan tänään Aleksanterin teatterissa? Mammuttihan siinä yhdessä jaksossa vilahteli :)

  VastaaPoista
 2. Juuri katsoin sen Diili-jakson, jossa tuo Mammutti "seikkaili". :D Hauska sattuma!

  VastaaPoista
 3. Juhana Helmenkalastajan Facebook-sivulta:

  Olemme tänään klo 10-15 Mammuttihirsi Oy:n maskotin Veeti-mammutin kanssa Hgissä tekemässä hyväntekeväisyyttä ja tuottamassa hyvää mieltä ihmisille. Juhana Helmenkalastaja on sopinut Mammuttihirsi Oy:n kanssa Diili-ohjelman tiimoilta hyväntekeväisyysyhteistyöstä, jolla kerätään varoja Veikko ja Lahja Hurstin laupeudentyö ry:lle.

  Veeti-mammutin voi bongata Hgistä tänään seuraavan aikataulun mukaisesti:

  10.30-11.00 Luonnontieteellinen museo
  11.15-11.45 Tuomiokirkkoaukio
  12.00-12.30 Narinkkatori
  13.00-13.30 Kauppatori
  14.00-14.30 3-sepän patsas.

  Huomenna keskiviikkona klo 10.00 Helsinginkatu 19 Hurstinapu.net tervehtimässä Heikki Hurstia. Ruokajonot nykyään huolestuttavat yli 3000 henkilöä hakemassa apua joka keskiviikko ja perjantai.

  Ihmisiä pyydetään bongaamaan Veeti ja lähettämään kuvia twitteriin hashtag #mammutti ja #Mtv3. Veetistä löytyy tietoa Facebook -sivuilta Veeti-mammutti. Mammuttihirsi.fi löytyy tietoa yrityksestä.

  VastaaPoista
 4. Taitaa olla sama mammutti, joka tässä joskus männäkesänä törötti keskellä Joensuun toria. Oli vähintäänkin WTF-olo, vaikka jotain huhuja olinki jo kuullu tuosta ja lueskellu lehdestäki mammutin härskistä ominaisuutta. Mistä tuliki mieleeni: Vedittehän hännästä?! Kun ei näytä olevan housuja, eli onko se kokenut kastraation vai pitääkö tänä vuonna järkyttyä taas irstailusta? :>

  ..vai onks toi joku wannabe-veeti? :P

  VastaaPoista
 5. Itsekin piti hieraista kaksi kertaa silmiä, kun sama otus viiletti eilen illalla häntä vipattaen Oulun moottoritiellä! Heti välittömästä ajattelin, että tästä tästä täytyy raportoida sun blogiin, vaikken tähän asti ole vielä mitään kommentoinutkaan... Tämä ylitti uutiskynnyksen! :D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!