20130227

villihevosia ja marjapiirakkaa

Päivät täyttyvät oudoista yhdistelmistä, menoista joissa ei tunnu olevan päätä eikä häntää saati, että ne liittyisivät toisiinsa. Eilen aloitin aamuni nukkumalla railakkaasti pommiin. Keksin bussipysäkillä, että voisin tehdä päiväni kuvina -postauksen mutta luovuin ajatuksesta heti alkuunsa. Sain kuitenkin kuvattua sen pysäkin, jolla tätä asiaa pohdin. Bruunin julisteen näkyminen kuvassa ei ole tietenkään mikään sattuma.

Bussin, junan ja metron suotuisalla avustuksella kiidin Kampinkeskuksen Bebesiin ja ehdin parahiksi viimeisille kahvitilkoille tunti sitten alkaneeseen pressitilaisuuteen. Babiators-lasit näyttivät luonnossa vielä hienommilta kuin kuvissa, joita käsittelin viime viikolla. Ison roll upin näkyminen väsyneen ja ylivalottuneen bloggaajan takana ei myöskään ole sattumaa. Se on nimittäin se mihin niitä kuvia viime viikolla käsittelin.


Pressitilaisuudesta menimme aidossa bloggaajahengessä Mintun ja Oi Mutsin kanssa salaatille, jonka unohdin kuvata. Kuriositeettina mainittakoon, että Mintulla ja minulla oli jalassa lähes samanlaiset legginsit (jotka myös unohdin kuvata). Melko blogiuskottavat nekin. Elsa edusti vaihtoehtoista koulukuntaa viininpunaisissa farkuissaan. Salaatin jälkimainingeissa kieltäydyin lähtemästä askartelukauppaan rahatilannesyistä (ja ehkä vähän myös siksi, että en vain pääse ikinä Hobby Pointista ulos ilman jotain ihanaa materiaa(lia)).

Syöksyin siis töihin, jossa paitsi vastailin yli tulvivaan sähköpostisumaan, pakkasin myös kaikki tähän mennessä blogikirppikseltä uuden kodin löytäneet vaatteet ja muut ihanuudet. Viiksiteipillä tietenkin

Annankadun postin laatikko oli nuhjuinen mutta ajaa asiansa. Käväisin kyllä postissa ihan sisälläkin, pääsin nimittäin Buzzador-kampanjaan testaamaan uutta Oral-B -hammastahnaa. Tätä voisi pari putkiloa liietä teille lukijoillekin kunhan ehdin orientoitua (=kirjoittaa tästä jonkin postauksen).


Postista lähdin takaisin töihin ja Bulevardilla vastaan tuli villihevoslauma. 

Villihevosista intoutuneena päätinkin mennä Bulevardia vähän pidemmälle ja koukkasin Kierrätyskeskukseen aikeenani ratsata kirjaosasto Ilkka Remesten suhteen. Yhtään lukematonta Remestä en löytänyt, sen sijaan muutaman kirjan kyllä. Ja kaksi Palaset-sarjan kirjerenkiä myös hintaan kahdeksankymmentä senttiä kappale. Poistuin tyytyväisenä.

Töissä taiteilin vielä hetken kosmetiikan, lehtitaiton, mainosten ja muun parissa. Puhuin puhelimessa ja tulostin itselleni rintapieleen osallistumeen oikeuttavan lapun Kuva&Kamera -messuille

Kotimatkalla koukkasin kaupan kautta ja loihdin väänsin kasaan vielä tagliatellea ja jauhelihakastiketta. O oli hieman epäluuloinen nähdessään "litteät spagetit" mutta suostui kuitenkin maistamaan. Syötyään kaksi mega-annosta, O kysyi mietteliäänä, että onko tämäkin äiti makarooniruokaa. Voi kulta, on se.

Tänään sen sijaan olen purkanut vuokrasopimuksen, soittanut Diorille, kuvannut pesuainelaatikoita ja syönyt marjapiirakkaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!