20130226

tunteita ja tilpehööriä

On se vaan kumma paikka tuo Tiger kun sieltä löytyy joka kerta jotain, jota ei tiennyt tarvitsevansa. Viime kerralla se oli viiksiteippi. Katsokaa nyt! Blogikirppispaketit saivat jokainen parit nenänaluskarvat kylkeensä. Kirpparijuttujen lisäksi olen pakannut myös paljon ajatuksia ja tunteita sisälleni sopivaksi paketiksi. Sellaiseksi, jonka voi avata sitten kun sen aika on tai sille on aikaa. Juuri nyt on paljon helpompi kirjoittaa tilpehööristä tunteiden sijaan.


///


4 kommenttia:

 1. Hih, mä ostin tänään samaa :D

  VastaaPoista
 2. Löysin eilen täältäkin päin Tiger-kaupan, ihan uusi juttu mulle. Ihmettelin noita viiksijuttuja, joita oli monessa tuotteessa. Meinasin ottaa mukaan viiksellisen saippuapumpun, mutta jäi kuitenkin vielä sinne :)

  VastaaPoista
 3. Tigerkauppa on ihmekauppa. (Terve sinulle, Visuaalisesti vaativa! Bongasin blogisi Valeäidin kautta.) Sililimissä vililisee kun siellä käy, ja kyllä, jotain aina tarttuu mukaan. Ja on niin autuasta että tavara on sopuhintaista.

  VastaaPoista
 4. Vitsit haluisin käydä tuolla tigerissä ostamassa viiksiteippiä, mutta täällä meillä päin ei ole sitä kauppaa. Lähin tiger on Kuopiossa. :P

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!