20130213

oman elämäni soturiprinsessa

Paljastan nyt pienen paheeni, salaisen aseeni päivän tylsiä siirtymiä ja muita jämähdyskohtia vastaan.

Tarvitset kuulokkeet, merkillä ei ole niin väliä, kunhan toimivat. Itse olen löytänyt aivan uudenlaisen vapauden langattomilla malleilla ja päässyt eroon vuosikausia minua piinanneista katkeilevista johdoista, jotka ovat aina väärässä paikassa ja aina väärällä puolella siirtämääsi laukun hihnaa.

Valitse toteutuspaikka vapaasti, mieluiten jokin pitkä tai korkea paikka, mieluiten molempia. Helsingin päärautatieaseman raiteilla kävely toimii erittäin hyvin, monissa kauppakeskuksissa on myös laajoja käytäviä. Mannerheimintiekin on melko hyvä, Bulevardilla tulee hieman erilaiset vibat. Testaa eri ympäristöissä ja sääolosuhteissa.

Sitten lisätään tärkein ainesosa. Mahdollisimman mahtipontinen musiikki. Siis sellainen veret seisauttava miekat tanassa -biisi. Mieluiten monta putkeen tai yksi ylitse muiden repeatilla. Itse suosin tällä hetkellä jopa naurettavuuteen asti jyhkeydellään yltävää Within Temptationia. Muita toimivia ovat mm. Nightwish.

Varsinainen toimintaosuus on varsin simppeli. Kuulokkeet päähän, volat kaakkoon ja menoksi. Näillä aineksilla sitä on kuulkaa niin soturiprinsessaa Korson juna-asemallakin että. Ajattelin omalta osaltani pistää täytäntöön välittömästi.

Löytyykö langoilta muita samanlaisia sankareita?

6 kommenttia:

 1. löytyy - musiikki vaihtelee, soturiprinsessafiilis pysyy.

  tunuustan tässäkohden pelkääväni mitäänsanomattomia asioita pimeässä. Tuo mainitsemasi luurit päähän ja volat kaakkoon -tekniikka auttaa mut selviämään läpi pimeiden kävelytaipalien.

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu..mitäänsanomattomat ja jopa olemattomatkin asiat pimeässä pelottavat.. Samalla taktiikalla myöskin selviydyn, ja jos vielä katuvalot sattuvat olemaan päällä niin niiden välilä yksi kerrallaan ja katse tiukasti lähimpään edessä häämöttävään katulamppuun suunnattuna. :D

   Tiqqqu

   Poista
 2. Toimii kyllä. Olen kokeillut. :)

  VastaaPoista
 3. Toimii..sillä selviää masentavammastakin päivästä edes hieman paremmin. :>
  Ja julkisilla matkustaminen ilman kuulokkeita on mielestäni aikalailla traumaattista..
  Tiqqqu

  VastaaPoista
 4. Tunnustan tekeväni näin lähes päivittäin! :)

  VastaaPoista
 5. Olen harrastanut itsekin. Elämä maistuu jotenkin...jylhemmältä tällä konstilla.

  Mutta todellinen xena kyllä olet :) "Helsingin päärautatieaseman raiteilla kävely toimii erittäin hyvin" Että, pois junat ja muut vaan alta!

  -silja

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!