20130227

nurinkurista

Kun O oli hoitolaukkuiässä, halusin hinnalla millä hyvänsä tosi kovasti jonkun muun kuin hoitolaukun vaunujen työntöaisaan roikkumaan. Pupuista ja nalleista nyt viis mutta suurin osa kauniskuosisistakin vaihtoehdoista näytti hoitolaukulta. Tai jos ei näyttänyt niin oli jotain muuta vikaa, esimerkiksi ensimmäisten vaunujen mukana tullut laukku oli maailman epäkäytännöllisin eikä sen suunnittelijalla ole varmaan minkään valtakunnan kokemusta sen käytöstä oikealla paikallaan. Nimimerkillä ei ollut yksi eikä kaksi kertaa kun lompakon sisältöä ja vaippoja tuli kerättyä loskan seasta maasta. Loppuajan O:n tarvikkeet kulkivatkin Gollan läppärilaukussa ja sittemmin erinäisissä muissa viritelmissä.


Nyt kun hoitolaukut ovat enää kaunis muisto vain, niin mitä minä teen. No minä alan tietenkin käyttää tavallisena laukkuna hoitolaukkua. Elodie Details, missä ihmeessä olit laukkuinesi silloin kun taistelin vihreää Liberokassia vastaan?


Paremmin ehkä muista vauvatarvikkeistaan meilläkin tunnettu merkki on tosiaan lanseerannut myös hoitolaukkuja, joiden (ihastuttavan säkkimäinen) muotokieli hivelee meikäläisen silmää sen verran paljon, että tätä ei rattaisiin ripusteta vaikka sellaisilla vielä hetken satunnaisesti liikutaankin. Sisäänkin mahtuu kaikki mitä menevä nainen voi tarvita, eli siis aivan järjettömän paljon.

Leveä olkahihna tuntuu miellyttävältä olalla kuin olalla ja sisäpuolelta löytyy nykyisessä laukussa vain haaveeksi jääneitä lisätaskuja, joihin sen kaiken järjettömän tavaramäärän saa järjesteltyä. Epäilen vahvasti kantavani meikkipussia vaippataskussa mutta väitän ettei yhdellekään vastaantulijalle tule tämä mieleen laukun nähdessään.

Matchaahan tämä toki kuulokkeisiinkin, ainoa mikä (molempien kohdalla) huolettaa, on vitivalkoinen väri. Näinköhän tämä on valkoinen vielä ensi viikollakin? Pinta on tosin pyyhittävän oloista pinnoitettavaa kangasta mutta taidan silti tyytyä vanhaan rämääni pahimpina kurapäivinä. Kevätaurinko pilkistelee kuitenkin jo siihen malliin, että asukokonaisuutta kummasti ryhdistävä uusi laukku pääsee tositoimiin hetkenä minä hyvänsä. Voisikohan sillä kantaa vaikka ensimmäisiä muuttokuormia? Koossa se ei ainakaan häviä edeltäjälleen pätkääkään.


///


4 kommenttia:

 1. Kiva kapsäkki! Ja kolmas kuva susta tosi nätti :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen pitkään ajatellut hankkivani hoitolaukun olkalaukuksi, kun "oikeat" laukut ovat vain iso musta aukko jonne tavarat katoavat. Vielä ei ole sopivaa tullut vastaan, mutta vielä joskus.

  VastaaPoista
 3. mulla kummittelee se elodien vihreä hoitolaukku normilaukkuna mielessä. VIHREÄ, sun lempiväri siis.

  VastaaPoista
 4. Meillä on ollut Elodien musta samanmoinen käytössä 2011 alkuvuodesta asti..vahingossa bongasin prismasta muiden vauvakamojen (lue: ötökkäverkkojen ja vaunu-verkkokassien) seasta ja viime kesänä laukku sitten päätyi hoitolaukkukäytöstä omaan käyttöön.

  Tiqqqu

  pssst.. jos kantaa laukussa mukanaan jotain vaihtovaatetta tai muuta kirjaa pehmeämpää niin esim. bussilla matkustaessa jos itseä taikka muksuakin alkaa väsyttää niin siitä saa mahtavan väliaikaistyynyn. Ja kangas tuntuu mukavan pehmoiselta poskea vasten.. (toimii kyllä tietysti muissakin laukuissa)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!