20130222

malmista on moneksi

Kommenttiboksissakin on jo kyselty sen kauan sitten hankkimani Ikean Malm-lipaston perään. Sen kokonaan peilipintaisen kompleksin, johon ihastuin ensisilmäyksellä ja joka muutti sittemmin olohuoneen nurkkaan ja jonka yläpinta vilahti vähän erään muun postauksen kuvissa. Käyttökokemusta ei siis ole vielä kovin pitkältä ajalta mutta voisin sanoa, että kyseessä on täysin taaperonkestävä, tarvittaessa sängyksikin muuntautuva (kuten kuvasta näkyy) ja ennätyksellisen määrän sormenjälkiä keräävä kapistus. Siis aivan ihana. Minun ja O:n mielestä. Taitaa siinä tarkkaan katsoen olla muutama tassunjälkikin.4 kommenttia:

 1. eikö tuo kaadu? meän oma kaatuu jos kaikki (kolme) laatikkoa on auki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvassa auki on vain yksi laatikko mutta on tuo muutenkin ihan tukevan oloinen. Tuo peilimalli on vahvistettu ja rotevampi rakenteeltaan kuin se perusmalli koska tuo pintamateriaali on painavampaa. :)

   Poista
 2. ok, eli se voi selittää :). veikkaan jos poikanen menis makaamaan meän malmiin niin se kyllä kippais!

  VastaaPoista
 3. Miulla on tuota Malmia yksi lipasto (se korkein) hyvin pelaa ja vaikka kaikki laatikot auki... hyvin kestää...lapsilla ei ole testattu, mutta kissoilla kyllä ja kaipaan kotiini noita lisää 1-2 kpl!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!