20130216

hallillinen kahvia

Torstai meni vauhdikkaissa merkeissä, säntäilin ympäri kaupunkia erilaisilla asioilla. Onneksi kaikki kohteet olivat kävelymatkan päässä toisistaan ja kun väliin jäi sopivasti hieman aikaa, päätin pyörähtää myös Stockmannin viidennessä kerroksessa. Siellä kun oli Argos-hallissa kahvitapahtuma ja hallin täydeltä kahvia, kahvikoneita ja kahviin liittyviä muitakin tuotteita.
Sen lisäksi, että olinkin jo kahvin tarpeessa (kuten kuvasta näkyy), minua kiinnosti erityisesti myös edellisenä päivänä lanseerattu Nespresson uutuuskahvi Linizio Lungo, jonka pressitilaisuuden missasin muiden menojen takia. Hyvää oli tämä kullanoranssista kapselista löytyvä uutuus. Mikään ei toki voita kookoskahvia mutta tässä on miellyttävä, kevyehkö maku ja tämä toimii erityisesti pitkänä eli runsaaseen veteen tehtynä ja maidon kanssa. Himoitsen edelleen myös noita ihania läpinäkyviä säilytyskuutioita, voisin säilyttää niissä muutakin kuin kauniita kahvikapseleita.Hallin seinustalla hyllyssä oli myös jo aiemmin himoitsemiani ruttuisia Froisses-astioita*. Näitä ottaisin kiljuen koko kahviastiastokaapin täyteen jos lompakonnyörit antaisivat myöten. Itse valitsisin varmasti tylsänä mustaa ja valkoista vaikka kyseisestä sarjasta löytyy myös värivalikoimaa yllättävänkin moneen makuun.Hyllystä tarttui kyllä jotain mukaankin. Äiti sai nimipäivälahjaksi paitsi Kaffa Roasteryn Tauko-kahvia, myös Stockmannin juhlavuosimalliston termosmukin*. Kaffa Roasterya olisi kyllä melkein pitänyt ostaa omaankin kaappiin. Eikä vähiten tyylikkään paketin takia.


///


3 kommenttia:

 1. Vink vink!
  No nuo tuollaiset kuutiot ei näemmä mitään hirmu kalliita ole:

  http://www.tunkua.fi/files/kuutioesite.pdf

  täällä kyseisen puljun sivut:

  http://www.tunkua.fi/?p=tuotteet

  VastaaPoista
 2. Korjaus, tuossa ylemmässä pdf linkin kuutiossa taitaa olla taivutetut alareunat.
  Tässä ei ole:

  http://www.tunkua.fi/files/akryylikuutiot_4mm.pdf

  VastaaPoista
 3. Moikka! Pitka-aikainen fani taalla!

  Nakojaan joku ehti ensin ehdottamaan jo mista loydat noita ihania lapinakyvia laatikoita, tulin ihan samalla asialla. Menkoon nyt, on sulla sitten valinnanvaraa...

  Olin New Yorkissa pari viikkoa sitten ja osuin Muji-nimiseen liikkeeseen. Meinasin menna aavistuksen innostuksessani sekasin... Siella oli naita lapinakyvia sailytysratkaisuja vaikka muille jakaa. Itse olen enemmankin niiden laatikostojen peraan, mutta kaikenmallisia loytyy. EU-versio:

  http://www.muji.eu/pages/online.asp?Sec=9&Sub=39

  Siella on muutenkin kaikkea ihanaa...

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!