20130130

villasukkia ja hupparikisan voittaja

Tiedättekö ne kärsimättömän korvia raastavat sanonnat, parempi myöhään kuin ei milloinkaan ja hyvää kannattaa odottaa. No nyt kannatti. Simpan ainakin.

Valtavan suosion saavuttanut OnePiece -huppariarvonta keräsi kasapäin kommentteja ja voittajaksi selviytyi siis Random Generatorin avulla 4.1.2013 klo 23:58 kommentoinut Simppa.


Hämmentävää kyllä, ylivoimainen enemmistö teistä pukisi tämän vaatekappaleen kanssa villasukat. Itse olen paljasjalkakoulukuntaa enkä edes omista villasukkia, joten tämä uusi trendin aallonharja tuli minulle ihan puskasta. Pitäisikö tässä alkaa opetella kutomista? Mistä villasukkia edes saa jos ei ole sopivaa mummua lähettyvillä? Taidan ainakin hetken vielä vain pukeutua oman huppariini ja jättää puikot niille joiden käsissä ne oikeasti pysyvät.

Simppa, otahan yhteyttä sähköpostitse ja kerro pistänkö paketin postiin vai haluatko noutaa ihanuutesi  esimerkiksi Siivouskaupalta.

Kiitos hurjasta osallistujamäärästä ja ihanista lisäkommenteista blogia koskien. Minulla on kyllä ehdottomasti maailman parhaat lukijat!

///

3 kommenttia:

 1. Villasukkia saa kun kertoo jalkansa koon? :)

  VastaaPoista
 2. Just ostin upouudet villasukat kirpparilta <3 Siellä niitä tuntuu olevan. Oon ihan villasukka addikti ja päivittäin tulee tähän aikaan vuodesta niitä käytettyä. Voi tätä hupparia kyllä himoitsin todella pahasti :D!

  VastaaPoista
 3. Joo, jos kertoo jalkansa koon nii voi olla että joku innokas lukija voi aikansa kuluksi jokku villasukat vaikka kutoa

  T. Pakkoneuloosikko (aina on jotain puikoilla sohvannurkassa)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!