20130122

vähän teetä ja muutos suunnitelmiin

Minulla oli teille vaikka mitä postauksia takataskussa, kuvia, luonnoksia, yksi arvontakin on arpomatta. Illaksi oli sovittu tuliharjoitukset tulevaa keikkaa varten ja kyllähän tuossa noita töitäkin on vino pino. Kaikki Kauneudesta -sivustollekin minulla on täällä jemmassa kaikenlaista mielenkiintoista. Vaan joudunkin nyt vain kiittämään ja kuittamaan tämän päivän. Taisi tulla nimittäin flunssalotossa jättipotti. Joka paikkaa särkee ja minua palelee niin, että etten pysty tekemään mitään. Siirryn seuraavaksi Eva Solo -teenkeittimeni välittömään läheisyyteen ja palaan asiaan sitten joskus kun kunto sallii.


Jos jaksan, käyn kurkkimassa sen kaveriksi Oi Mutsi Mutsin ylitsepursuavasta kommenttiboksista teevinkkejä, käykää tekin.

Ja hei, huikkaan vielä ennen koneen pakkaamista, että aiemmassa postauksessa mainitusta Pääjohtajasta saa blogini mainitsemalla 15% alennusta.

Heippamoimoi, kuten O sanoisi.


4 kommenttia:

 1. Voi kurjuus. :( Nuha vaivaa täälläkin, vaikka luulin päässeeni siitä jo. Toivottavasti paranet pian!

  VastaaPoista
 2. C-vitskua överinä, sinkkiä, echinaforcea (ja L-glutamiinia). Niillä sain itse viime viikolla päälle yrittäneen lenssun talttumaan.

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista!!!!

  VastaaPoista
 4. Voi eih, mäkin olin justa ivan törkeessä flunssassa. Pikaista paranemista sulle!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!