20130104

sushipäiväkirjat

Tallennan mielelläni hetkiä elämästäni kuviksi. Instagramin rantauduttua minunkin puhelimeeni pääsin vielä lähemmäs reaaliaikaa ja arkisuutta ja se tuntui tarkasti määriteltyjen toimeksiantojen ja järjestelmäkameran raahaamisen jälkeen oikein leppoisalta. Vaikka pyrinkin kuvaamaan satunnaisia asioita, ajatuksia, ideoita, ihmisiä ja esineitä, nousi yksi kuvauskohde yli muiden.

Viime vuoden ensimmäiset 17.1.2012 Jumbon Hanko Sushissa. 

Kaikki sai alkunsa jostain satunnaisesta sushiannoksesta ja ehkä myös hieman ruoka-annosten kuvaamisen irvailusta ylipäätään. Ennenkuin huomasinkaan, olin ottanut tavoitteeksi tallentaa kaikki syömäni sushit ja postata päivän pakollisen sushipäivityksen Instagramilla aina kun kyseistä ruokaa nenän edestä löytyi.

 Viime vuoden viimeiset sushit 10.12.2012, Stockan myyjä unohti poistaa hälyt ostoksestani,
joten sain lahjakortin yläkerran Deliin.
 

Koska viime vuoden susheista osa jäi kuvaamatta projektin ollessa enemmänkin jäsentymätön idea ja koko kuvaaminenkin alkoi vähän myöhässä, päätin tänä vuonna koota näitä hieman järjestelmällisemmin. En syö syö sushia läheskään joka päivä vaikka siitä suuresti pidänkin joten jokainen kerta on minulle pientä arjen luksusta. Herkuttelua ja ekstraa. Ehkä näistä voisi vuoden lopuksi koota jonkinlaisen laajemmankin koosteen jossain muodossa. Nyt kun mukana on toivottavasti oikeasti jokainen vuoden aikana nautittu annos.


Tämän vuoden ensimmäinen nautittiin eilen metallipuikoin työhuoneen melkein naapurista löytyvässä Makki Makkissa, jossa on paitsi mainiota sushia, myös erittäin ystävällinen ja mukava palvelu joka kerta. Useimmiten täältä lähtee mukaan lounasannos paperikassissa mutta tällä kertaa söin lounasseurani kanssa ihan paikan päällä.

#sushipäiväkirjat

///

6 kommenttia:

 1. Hei! Sulla on upea blogi, vierähti hetki jos toinenkin kuviesi parissa!

  Olet tervetullut tutustumaan uutukaiseen Modernisti Kodikas -blogiini, jossa pääpaino on sisustuksessa ja esteettisesti kauniissa asioissa elämän pieniä iloja unohtamatta.

  Tervetuloa http://modernistikodikas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oi, kiitoksia. Onpa mukava kuulla. :)

   Ja tulen ehdottomasti vastavierailulle. :)

   Poista
 2. Siskoni ja hänen miehensä järjestivät meille sushi-illallisen joulun jälkeen. Nyt en saa sushia mielestäni, so gooooood!!! Täällä meidän tuppukylässä ei vaan yhtään sushibaaria. Itse joutuu jokakerta värkkäämään, tarvikkeita sentäs löytyy.

  Hyvää alkanutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sushi on kyllä juuri tuollaista, kun sitä saa kerran niin on täysin koukussa!

   Itse en ole saanut vielä aikaiseksi tehdä itse vaikka mieli tekisi kokeilla. Pitäisikin ottaa oikein projektiksi tässä piakkoin.

   Hyvää alkanutta vuotta sinullekin!

   Poista
 3. Anonyymi5/1/13 00:14

  pakko vinkata että Eerikinkadulta löytyvässä Sumo ravintolassa on oikein oivat sushit (ja take awayna -10%), sieltä Siivouskaupan luota ei oo edes kovin pitkä matka kyseiseen raflaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, pitääkin mennä testaamaan! Kiitos vinkistä. :)

   Poista

Kerro ihmeessä!