20130119

lahjottu

Eihän blogimiitti ole tietenkään mitään ilman goodiebagia, nauroimme eilen. Eilinen ja toissapäiväinen tapahtuma eivät tosin olleet mitään virallisia miittejä mutta molemmista lähdin jostain syystä pienen kassin kanssa kotiin silti. Etenkin eilisen kassin sisältö tuli täysin (iloisena) yllätyksenä. Antajakin sanoi, että on muuten jollain tavalla tosi hassua miten ihmisestä, jota ei ole koskaan tavannut livenä, voi tietää niin paljon. Ja kyllä näkyi Nekku tietävän. Kassista paljastui nimittäin meidän astiavalikoimaamme täydellisesti sopivat oranssit martinilasit. Hauskinta oli kuitenkin se, että kassissa oli myös jotain O:lle.Voiko täydellisempää huivia O:n mielestä olla. Iso, kimaltava, tähtikuvioinen, hapsuinen ihanuus piti saada heti päälle. En tiedä saako sitä riisua enää ikinä. Kiitos Nekku! O halaa sinua kiitokseksi heti kun te tapaatte ensimmäisen kerran.
7 kommenttia:

 1. Hauskaa, miten O on muuten ihan isänsä näköinen, mutta nauraessaan muuttuu sinun kopioksesi. :D On kyllä valokuvauksellinen lapsi, ei voi muuta sanoa.

  VastaaPoista
 2. Voi itku miten kaunis tyttö teidän O onkaan! :)

  VastaaPoista
 3. Jestas mikä neiti!!! Ihan uskomattoman valokuvauksellinen ja suloinen!!! Huivi on O:lle täydellinen. :)

  VastaaPoista
 4. O on kyllä super-super-super söpö! <3 :)

  VastaaPoista
 5. Ihana söpöläinen O!

  VastaaPoista
 6. Onpa mahtavaa, että lahja oli noin pidetty. :) Lähetän O:lle heti virtuaalihalin *hali*, toivottavasti tapaamme pian.

  VastaaPoista
 7. Oi että miten kaunis tyttö <3 :')

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!