20130110

iltamyöhän paperipussukat

Rakkauteni ruttuihin löysi uuden helpon tee se itse -kanavan purkautua, kun sain vihdoin aikaiseksi askarrella muutaman paperipussin esillä olevien esineiden ympärille. Idea on simppeliäkin simppelimpi, ota paperikassi, saksi mahdolliset kantokahvat pois, kääri reuna ja tadaa. Sinulla on tyylikäs säilytin. Itse jätin pussukat tarkoituksella kunnolla ruttuun, jotta materiaali pääsee oikeuksiinsa.Ensimmäiset kaksi kassia jatkavat nyt elämäänsä kukkaruukun korvikkeina. Ja joulukukat roskiinheivaamisen sijaan osa leikkoina ja osa punatulkkuasetelmasta poimittuna pienempiin purnukoihin.


Kahden yllä olevan jälkeen meiltä loppuivat tekstittömät kassit mutta teki mieli tehdä vielä yksi. Lopulta  nurinpäin käännetty Siwan kassi ja siitä esiin jäänyt iltamyöhään -teksti onkin ehkä mieluisin koko kavalkadista. Se pääsi ympäri pyöräytetyn makuuhuoneen työpöydälle sukulaistensa seuraan papereita pitelemään. Kynät puolestaan muuttivat Joulupukin tuomiin Palaset-purkkeihin.3 kommenttia:

 1. Hieno idea! pitääpä itsekin hieman tuunailla..

  Älä heitä amaryllistä roskiin, se kun ei ole yksivuotinen kukkanen.
  Nakkaa keväällä parvekkeelle kera lannoituspuikon tai pari ja ota ensimmäisillä yöpakkasilla sisälle. Saat taas kukkaloistoa jouluksi.
  Äläkä hämäänny vaikka se kesällä välillä kasvattelee lehtiä ja välillä tiputtaa ne menemään, hengissä se silti on! :)

  VastaaPoista
 2. Paperipusseista saa vielä kestävämpiä säilyttimiä käsittelemällä ne ruokaöljyllä. Eli pullasudilla suditaan ruokaöljyä pussin pintaan ylt´ympäriinsä, kuivataan ylimääräinen öljy pois ja ta-daa! Sinulla on hieman läpikuultava, kosteuttakin kestävä säilytysväline.

  VastaaPoista
 3. Tää idea oli pakko adoptoida, etenkin kun juuri mietin mistä saisin yhdelle tylsälle ruukulle kivemmat kuoret. Ainoa kaapista löytynyt sovelias pussukka vaan sattui olemaan Alkon paperipussi... Mutta ihan kivasti sekin ruukunsuojaksi asettui. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!