20121220

pikseleitä ja paketteja

Tänään olen bussikortin lataamisen, pressitoimistossa glögin juomisen, sähköposteihin vastaamisen ja muiden juoksevien asioiden lisäksi leikkinyt myös joulutonttua ja paketoinut lähes kaikki lahjat. (Hyvä minä!) Päätin tänä vuonna hyödyntää jo valmiiksi ylitsepursuavia askartelutarvikevarastojani ja selviytyä paketoinnista sillä mitä työhuoneesta löytyy. Lahjapaperinjämät, nauhanpätkät, kangaskassit, laatikot ja muut käyttöön pois nurkista pyörimästä. Aika sekalainen joukkiohan tästä tuli mutta sydämellä tehtyjä ovat kaikki.Jos joku muu on yhtä viime tingassa kuin minä niin samaiset sydämet pakettikorteiksi voi ladata vapaasti käyttöön osoitteesta: www.ainoa.fi/pixelhearts.pdf


6 kommenttia:

 1. Hyvän näköisiä paketteja! Ei minua ainakaan haittaisi yhtään, vaikka kuusenalunen olisikin täynnänsä vähän persoonallisempia paketteja, päinvastoin! Täytyykin itse pitää mielessä niiden viimeisten lahjojen kanssa, että kaappien löytöjä voi käyttää luovemminkin... :) Kiva idea myös tuoda kangaskassi osaksi lahjaa!

  VastaaPoista
 2. Noi on NIIIIIIIN hienoja (:
  -tipiliii-

  VastaaPoista
 3. Kiitos hienoista pakettikorteista :) Oli tarkoitus itse suunnitella kans pakettikortit, mutta nää pikselisydämmet on hienommat ko mitä ite oisin tehny :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos!

  Ihastelin ääneen korttipohjia ja nyt ne saa ihan omaankin käyttöön.
  I salute you!

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 6. Sinun jutut on aina niin täynnä YKSITYISKOHTIA. Ai lav it! :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!