20121217

pakollinen joulu(kukka)postaus

Vähän samaan tapaan kuin kesällä näkyi kanasalaatin kuvia, joulukuu on tuonut mukanaan joululeivonnais-, -koriste-, -lahja- sekä -kukkakuvia. Ensin en meinannut osallistua ollenkaan, nimittäin tilanne on vaatimuksiin nähden aika haastava. Joulukoristeet; ei ole, joululahjat; on, mutta ei voi kuvata etukäteen koska lahjansaajat lukevat tätä, joulukukille olen allerginen ja leipomiselle on harvoin aikaa ja vielä harvemmin tarvittavia ainesosia kaapissa.


Nyt sulaudun kuitenkin massaan huomattavasti sutjakammin sillä pipareita on todistettavasti (=siitä on kuvia blogissa) leivottu (check!) ja joulukukkakin (check!) ilmestyi keittiöön anopin toimesta. Niinpä koin velvollisuudekseni ottaa ajankohtaisen joulukukka keittiön pöydälle tarjottimelle tehdyn asetelman osana -kuvan. Lisäksi innostuin lainakamerasta niin, että otin myös kukkakoriste eteisessä vaikka ei liitykään jouluun mitenkään -kuvan.Joulupostausjatkumo nyt siis myös meidän keittiössä! Mites teillä?

1 kommentti:

  1. Vinkki; leikkaa ryllistä noi heteet pois niin ei aiheuta kamalaa nuhimista eikä sotke pöytää.Itse en voi pitää lainkaan ryllejä jos niissä on nuo heteet tallella.
    Vai onko ne heteet, mutta kumminkin nuo missä on sitä pölyä ;)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!