20121211

mattomania ja muutos

Kaipasin muutosta. Niin olohuonekin. Aloitin helpommasta.
Vanha tuttu jämähdysmomentti tuli kylään ja pisti tuulemaan. Aina aika ajoin kaikki ympärillä oleva alkaa kyllästyttää, samat vanhat jutut häiritä silmää. Budjetti on olematon pieni mutta muutosta on saatava. Kaipasin enemmän rosoa, särmää, epäsymmetriaa. Sekavampi rosoisempi se ainakin on, jää nähtäväksi muuttaako tuo asettelu vielä muotoaan.Yksi raidallisista matoista on evakossa keittiöstä, toinen, tummempi, parvekkeelta. Mustat nahkapaloista tehdyt löysin Tiimarista, niitä tekisi mieli käydä ostamassa vielä muutama lisää. 
Jos ihan totta puhutaan niin nyt tekisi mieli vaihtaa nuo kaikki tyynynpäällisetkin. Ja kaikki seinällä oleva...

16 kommenttia:

 1. Aika veikee idea! Onko käytännössä ihan mahdoton, lähinnä mietin imurointia ja ipanan ja kissain rallaamista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos ihan totta puhutaan niin ne ovat olleet paikallaan nyt noin tunnin verran joten en osaa sanoa vielä. :D Mietin alunperinkin nimenomaan tuota jalka- ja tassurallia mutta ainakin testirallien perusteella tämä saattaa toimiakin. Imurointi lienee toinen tarina sitten. Ainakin nuo pienimmät matot ovat tuon materiaalinsa takia yllättävänkin raskaita mikä varmasti auttaa paikallaan pysymistä. :)

   Poista
 2. Tosi hauska. Nehän voi joka imuroinnin jälkeen asetella uuteen muotoon :)

  VastaaPoista
 3. Onko nuo Muuton kattolamppuja vai mitä? On kyllä hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lamput ovat itseasiassa Ikean lampunkantoja johtoineen ja niissä osassa ihan tavallinen lamppu ja osassa wannabe-Muutot eli Clas Ohlson -lamput. :)

   Poista
 4. Taas asia, jota ei ole itse tullut ajatelleeksi, mutta näyttää toimivan ihan sietämättömän hyvin :) Tykkään!

  VastaaPoista
 5. Wau! Pienellä voi saada paljon aikaan. Meillä oli eteisessä vähän samanmoinen mattoasetelma, mutta se sai häädön aika nopsaan kun räsymatto ja laminaattilattia -yhdistelmä muistutti liikaa luistinrataa ja taidettin jokainen muksahtaa kerran nurin, ennen kuin suostuin luopumaan mattokasastani. Nyt ostoslistalla liukuesteet ja ehkä uudet erilaiset matot... :D

  VastaaPoista
 6. Vallan ihana idea! Oi kerro kiltti, mistä ovat nuo suloiset raitamatot?

  VastaaPoista
 7. Loistava muutos. Itse ajattelin joki tovi sitten täysin samanlaista matto ratkaisua. Raikas ja erillainen. Isosti tykkään.

  VastaaPoista
 8. mulla on tommonen musta nahkamatto keittiössä (jossa ei ennen ollut mattoa lainkaan mut on taas näemmä tää perhevapailu pehmentänyt aivoja). tarjoustalosta ostin :D jyskistä hankin aiemmin esikoisen teinihuoneeseen mustan nahkamaton, jossa on hopeasuikaleita!

  meil imuroi robotti, joka ainakin jää noihin paksumpiin mattoihin jumittamaan :/

  VastaaPoista
 9. Mä ihmettelin kovin minne kissat oli menneet, kunnes viimeisessä kuvassa vilahti toinen. :)

  VastaaPoista
 10. No voi ihme, huone muuttui ihan erinäköiseksi!

  VastaaPoista
 11. Onpa kivan näköiset!

  VastaaPoista
 12. Kliinisesti (ja eläin)testattu mattokokoelma!

  VastaaPoista
 13. Hei, mua jäi vaivaamaan miten olette saaneet kytkettyä noi valaisimet, noin monta lamppua yhdessä kattopistokkeessa? Tahtoo samanlaisen. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!