20121211

makea maanantai

Pienistä puroista kasvaa iso virta, sanoo sanontakin ja eilen todella tuntui siltä, että se on totta. Söin nimittäin luomumysliä Kluuvin kauppakeskuksessa juuri avatussa Pop Up Candyshopissa ja muistelin mistä kaikki alkoi. Kun tapasin ihanan Heidin ensimmäisen kerran, oli konsepti vasta suunnitteilla ja sitten minä tartuin pensseleihin.


Candyshop on sydämineen valloittanut monta sydäntä ja vakiinnuttanut paikkansa kulttikosmetiikan kehtona. Candyshopin blogi sai viime vuonna kunniamaininnan ulkoasustaan Aussie Blog Awards -gaalassa (olen vieläkin ihan pöllämystynyt tästä, huikeaa!) ja nyt Pai Skincare -sarjan tuote nappasi Trendi Loves -tittelin. Puhumattakaan siis itse tästä pop up -kaupasta, jonka hyllyt notkuvat ihanuuksia ja jonka ikkunoissa ja myyntitiskissäkin on meikäläisen käsialaa.
On huikeaa nähdä miten ne hämärän työhuoneen perukoilla syntyneet kuvat elävät nyt omaa elämäänsä. Ensin verkossa ja nyt konkreettisena putiikkina heti liukuportaiden vieressä. Maailmanvalloitus on alkanut!

Tarkempi raporttini lähes tuoreeltaan paikan päältä on luettavissa Kaikki Kauneudesta -sivustolla täällä.Suomen makein verkkokauppa ja vielä makeampi pop up -putiikki Candyshop siis Kluuvissa 19.12. asti.


/// 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!