20121216

koodinimi: vaativa

Noniin. Mitä vastasit edellisen postauksen kysymykseen? Rehellisesti?

OnePiece tarjoaa nimittäin vuodenvaihteeseen asti viisitoista pinnaa pois koko valikoimasta koodilla: VAATIVA. Ja mikä parasta, kannattaa lähettää kyseinen koodi myös joulupukille sillä supernopean toimituksen ansiosta kaikki joulukuun 20. päivään mennessä tehdyt tilaukset lähetetään jouluksi!///

7 kommenttia:

 1. onko pinnaa euroa vai prosenttia? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikun oho, ei nyt ekana tuo kuva :D

   Poista
  2. näkynyt...

   Poista
 2. Hei, toivottavasti et pahastu tmtn kysymyksestäni. Mutta kiinnostaisi tietää, että millä koulutuksella olet päätynyt niihin hommiin mitä nykyään teet?
  t. graafisesta alasta kiinnostunut, ja kuulisi siitä mielellään jotain... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan, saa toki kysyä. En pahastu ollenkaan. :)

   Olen itse vähän tällaisen sekalaisen opintien kulkenut. Olen ollut alunperin vuoden kansanopistossa ja roikkunut siellä myös graafisen suunnittelun tunneilla. Sittemmin olen opiskellut TaiKissa, tosin hieman eri osastolla ja tein sivuaineen graafiselta. (Eikä puhuta nyt siitä, että ne maisteriopinnot ovat edelleen kesken...).

   Lisäksi olen opiskellut graafista suunnittelua Hollannissa vaihdossa ollessani ja lopuksi oikeastaan se tärkein, tekemällä, tekemällä, tekemällä ja tekemällä. Koulutus on tärkeää ja sieltä saa erittäin hyviä eväitä alalle mutta kyllä se lopullinen oppi tulee työelämässä, oikeiden projektien parissa vietetyistä vuosista.

   Kaikkein eniten painottaisinkin alalle haluavalle sitä tekemistä, kokeilua, opettelua. Ja saa toki kysellä enemmänkin jos siltä tuntuu. Kerron mielelläni omista kokemuksistani ainakin. :)

   Poista
  2. Voi kiitos vastauksesta :D Mietinkin että tuolle alalle tuntuu olevan ns. monta polkua, mutta toki tekeminen on tärkein... työn luonne kun on just sitä, ainakin se käsitys itselle tullu :)
   Ois muuten hauskaa jos joskus voisit tehdä jonkilaisen blogipostauksen tai muuta aiheeseen liittyen, tyyliin miten päädyit tälle alalle? siis oliko se jo iha nuoresta selvää vai veikö vaan elämä just tälle :D Mut kiitti jo vastauksesta nytkin, oma uteliaisuus tuntuu vaa lisääntyvän mitä enemmän hankkii tietoa alasta... harkinnassa ois hakeakin johkin graaffista suunnittelua opiskelee, tosin kyl karmii ku vaikuttaa et niihin pääsee sisään vain jos on valmiiksi puoliammattilainen :)

   Poista

Kerro ihmeessä!