20121227

kaikenmaailman ideoita ja kaakaokahvia

Olen niistänyt ja aivastanut rullallisen paperia sekä juonut kahvia, nespressoa, finrexiniä, teetä ja kaakaota. Miksi muuten kaikki suuremmat muutosideat ja -halut tulevat juuri silloin kun on kipeänä ja kykenee hädin tuskin kävelemään keittiöön lämmittämään seuraavaa kuumaa juomaa? Siis kaikki ne missä pitäisi siirtää painavia huonekaluja, siivota koko vaatehuone, vaihtaa kaikki verhot, leikata tukka, uusia koko mainitun vaatehuoneen sisältö tai tehdä jotain muuta suuremman mittakaavan toteutusta. Käykö näin muillekin?

Vuorossa pussillinen kaakaokahvia.4 kommenttia:

 1. Kyllä, et ole yksin! Ehkä luovuus juoksee parhaIten, kun aivot on narikassa ja keho kykenemätön toimimaan.

  VastaaPoista
 2. Itsellä nuo halut tulee yleensä silloin, kun pitäisi olla hiljaa. Esimerkiksi yöllä klo 3 tai toisen päikkäreiden aikana. "Mutta kun ohje vaati pähkinöiden murskaamista tehosekoittimella.."

  VastaaPoista
 3. Minuun iskee joku kummallinen kuntoiluvimma aina kun olen kipeänä. Siis tyyliin "voisinpa lähteä lenkille" - aina kun se kaiken järjen mukaan ei olisi kovin fiksua (enkä silloin kyllä lähdekään)...

  VastaaPoista
 4. Täälläkin iskee kauhea hinku sisustaa, arkistoida, valokuvata, uudelleenjärjestää ja maalata juuri kun flunssa tai muu tauti on vienyt kaikki voimat.

  K (http://www.lily.fi/palsta/ilman-sinua-olen-lyijya)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!