20121219

I'll be watching you

Pukeutumisessa ei ole viime päivien kinosten keskellä ollut niinkään kyse tyylistä kuin selviytymisestä. En ole tosin ihan varma voiko allekirjoittaneen kohdalla ylipäätään puhua tyylistä kesälläkään. Olen kuitenkin pakkasesta ja viimasta huolimatta halunnut ilahduttaa niin itseäni kuin kanssaihmisiäni, joita siis täällä työhuoneella on huomattavasti enemmän kuin kotona ja pukea päälleni joka päivä edes jotain vähän jännittävämpää. Ainakin kaikkien niiden kerrosten alle, joita tuolla tuiskussa tarvitaan.


Tänään päälle pääsi ensimmäistä kertaa Amsterdamista löytynyt silmätunika. Loppuosa asusta koostui lähinnä pörröisistä EMUista eikä ollut kuvaajankaan mielestä ikuistamisen arvoista.


Totuushan on kuitenkin se, että istun täällä nytkin tuo hauskan epäsymmetrinen vaatekappale huivin ja hupparin alle piilotettuna ja haaveilen villasukista. Että se siitä silmänilosta.


1 kommentti:

  1. Upea vaatetus! Lämpösempiä kelejä odotellessa :)

    Ihan pakko nyt sanoa, että otsikosta tuli mieleen välittömästi ilman postauksen lukemista Kummelin sketsi: Mä tuun kellottaa sua

    http://www.youtube.com/watch?v=QAZnm1XJeTM

    :)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!