20121103

väri-ilottelua ja tärkein lisävaruste

Koska olen viime aikoina kantanut kotiin aimo kasan kyllä-te-tiedätte-mitä -ostoksia itselleni, päätin tämän hupparin nähdessäni lahjoa hieman O:takin. Olen varsin mieltynyt Seppälän uudistuneeseen ja hauskoilla printeillä piristettyyn lastenvaatemallistoon, josta löytyy selkeää perusvaatetta kirkkaissa perusväreissä. Harmi, että O on nyt viimeisessä koossa vauvamallistoa menossa (sinne jäivät ihanat suklaanruskeat pisaraprinttiasusteet ja muut söpöydet) mutta onneksi väri-ilottelu ja kivat kuosit jatkuvat myös seuraavassa kokohaarukassa.


O:han oli tietenkin aivan innoissaan itsekin. "On ieno!" toistui monta kertaa. Ja sitten löytyi se tärkein. Taskut.


"O:lla on taskut!"


"Äiti, ota kuva taskusta!"


6 kommenttia:

 1. Itseä harmittaa ihan hirmuisesti, että se vauvaosaston ihana värikylpy loppuu 86cm kokoon. Toivottavasti laajentavat vielä entisestään isommille myös samaa mallistoa. Tuo samainen huppari meillekkin kotiutui kun bongasin sen Seppälästä :) Muut vaatteet jäivät kyllä kauppaan...

  VastaaPoista
 2. Kivoja värejä ja printtejä olisi kiva löytää myös yli 122 cm kokoisille tytskille, mutta enemmän se sitten menee jo teinielvistelylinjalle. Meidän kymppivuotis diggailee ainakin söpöistä kuvioista.

  Ihanat kuvat jälleen! Tyttäressä on aimo annos lavasäteilyä :)

  VastaaPoista
 3. Voi herranjestas että on kaunis tuo teidän lapsi.

  VastaaPoista
 4. O on oikein ison tytön näköinen ensimmäisessä kuvassa :)

  VastaaPoista
 5. Meillä kädet eksyy aina kans taksuihin. Ja bambihupparia en voinut kauppaan myöskään jättää.

  VastaaPoista
 6. Älyttömän kaunis lapsi! Valloittavan ihana <3

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!