20121125

supersankareita ja alekoodi

Joskus tuntuu, että kaksivuotiaana oleminen vaatii aikamoisia supervoimia. Edessä on valtava maailma täynnä asioita ja esineitä, sääntöjä ja erilaisia käytöskoodeja. Tunnetiloista puhumattakaan. On opittava jatkuvasti uutta, sovellettava sitä käytäntöön ja sopeuduttava erilaisiin tilanteisiin. Tulee nälkä ja väsy ja uhma, omat halut ja toiveet monimutkaistuvat sitä mukaa kun sanavarasto kasvaa. Välillä aikuiset eivät vaan ymmärrä vaikka kuinka karjuu.


O sai testattavaksi Kaksi Kuningasta -verkkopuodista Beau Loven Superhero -paidan ja siinä on kaikki mitä arjen supersankari tarvitsee selviytyäkseen kimuranteista tilanteista. Vetävä printti ja huppu. Printti vetoaa ainakin äitiin mutta huppu se vasta tärkeä onkin. Pienoista pettymystä herätti taskujen puuttuminen mutta hupusta löytyvät hauskat ulokkeet paikkasivat tätä kyllä hienosti. Kooltaan kyseinen merkki on melko naftia mallia, meitä neuvottiin valitsemaan reilusti kokoa isompi kuin mitä ostaisimme muuten.


Sankarimme on viilettänyt naamiopaidassaan päivin ja vähän öinkin. Meillä suositaan huppareita peruskäytössä ja aina välillä olen harmitellutkin kun joku hauska paita on ilman tätä tärkeää lisävarustetta. Sama pätee haalareihin, huppu on oltava, siitä ei neuvotella. Yöpaitana käyttämisestä sen sijaan voidaan joskus neuvotella vaikka kyseessä aikuisten maailman sääntöjen mukaan päivävaate onkin.Aika sankarillisesti O jo maailmassa luoviikin. Puhuu, kuuntelee ja pohtii asioita. Kouluttaa kissoja ja osaa jo itse vaikka mitä. Vielä kun joku tekisi äideillekin supersankarivaatteita niin jaksaisi itsekin vähän paremmin tätä kaksivuotiaan tiedon- ja tahdonjanoa.


Pienten sankareiden elämää (ja ainakin tämän äidin silmiä) ilahduttamaan Kaksi Kuningasta haluaa tarjota alekoodin, joka on voimassa ainoastaan huomenna maanantaina. Koodilla kottarainen nappaat kolmekymmentä pinnaa pois kaikista kaupan normaalihintaisista tuotteista.

 ///

4 kommenttia:

 1. Olisin tarvinnut toppahaalarin, mutta ei tuolla ole yhtään normaalihintaista sellaista :D Ensin olin että jesss, kerrankin on varaa tilata joku kiva.

  VastaaPoista
 2. Symppispostaus ja kiitos ALE-koodista!!!
  Joulupakettiin lähti samalla kuvalla paita, josta oon haaveillut jo piiiitkään ja Hatleyn yökkäri :)
  Ihania juttuja ja just Valon kokoa, JES! Mamma is happy!

  Hyvää joulun odotusta:)

  VastaaPoista
 3. :) ja heiii, alekoodia saa käyttää myös alennettuihin toppavaatteisiin! :)

  Hyvää Joulun odotusta!

  -Tiina/KaksiKuningasta

  VastaaPoista
 4. Ihana pupupaita lähti meille. Kiitos Ale-koodista!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!