20121111

sokerikalloja ja suukkoja

Koska O on aika pieni vielä itsenäisesti askartelemaan isänpäivälahjaa, minä autoin tänäkin vuonna vähän. P on myös villiintynyt sugar skull -kuvista joten sitä saa mitä tilaa. Tällä kertaa päätin höystää pelkän maalauksen muutamalla niitillä.Tämänvuotinen paita syntyi työhuoneella salaa keskellä yötä. Ja vasta vähän jälkijunassa tajusin ettei minulla ole silityrautaa värin kiinnitykseen, tai ainakaan sellaista yksilöä, jota saisi käyttää.


Hädässä onneksi ystävän silitysrauta tunnetaan ja kävin melkein naapurissa viimeistelemässä paidan ennen kotimatkaa. Niititkin on laitettu erään ruokapöydän päällä. Hyvä tuli vaikka itse sanonkin.O auttoi toki kortin teossa ja sai myös suurimmat pusut päivän päätähdeltä. Uudessa paidassa on hyvä viettää isänpäivää vahvistinta asentaen.
Ensi vuonna lupaan tehdä jotain muuta kuin t-paidan. Alkaa loppua kaapeista nimittäin tila kesken.

1 kommentti:

  1. Hieno paita!! Olis varmaan meidänkin iskälle kelvannut. Mä kun en itse ole niin kovin taitellinen niin tyydyin antamaan posliinitussit tuon vajaa kaksveen käteen ja hän koristeli iskälle mukin. Iskä tykkäsi ainakin! :) Kortin teimme valkoiselle pahville sormiväreillä ja sanomalehtipaperisuikaleilla.

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!