20121119

ruoalla ja ilman

Uusin ja samalla vuoden viimeinen Esitys-lehti napsahti vihdoin eetteriin. Esityksessähän on joka numerossa paitsi eri teema, myös eri päätoimittaja. Tämä on minun kannaltani yhtä aikaa haasteellista ja hauskaa, tekemiseen tulee jatkuvasti uutta näkökulmaa. Teemoitus näkyy ulkoasussakin vahvasti, peruslinjaukset säilyvät toki samana mutta esimerkiksi värimaailmaa muokataan numero numerolta.Uusimman numeron aiheena on köyhyys ja kanteen päätoimittajamme toivoi venäläistä kuvamontaasia henkivää menoa. Sitä saa mitä tilaa. Suurkiitos kansimallina toimineelle Sebastianille, jota kuvasin eräänä iltana työhuoneella neuvottelupöydän ääressä pilttipurkkiruoan kanssa ja ilman. Kannen ilme jatkuu sisäsivuillakin, tässä numerossa kaikki kuvat pidettiin harmaasävyissä ja ainoana aksenttivärinä toimii täsmäpunainen.///

4 kommenttia:

 1. Siisti konsepti, että päätoimittaja vaihtuu! Tuo varmasti paljon lehdelle. Nice. hei osallistuitko sä kiireiltäs kahvipurkki kilpailuun? Jos, niin laitahan näytille, kiinnostaa nähdä miten sä olisit lähtenyt asiaa lähestymään :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on tosiaan puolensa ja puolensa. Se tuo paljon ja antaa näkökulmaa mutta omalla tavallaan joka numerossa pitää aloittaa myös alusta uuden ihmisen kanssa.

   Kahvikisat jäivät kyllä muiden kiireiden jalkoihin meikäläiseltä. Olisi ollut tosi hauska osallistua mutta nyt odotan innolla millaisia töitä sinne on päässyt mukaan. :) Osallistuitko itse? :)

   Poista
  2. Osallistuinhan minä ja laitoinkin oman blogiini näytille, käyhän kurkkaamassa ja antamassa risut ja ruusut :)!

   Poista
 2. Heip, Esitys-lehteä on toimitettu myös Kaapelin kauppaan Kaapelitehtaalle!
  t. Kaupan täti

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!