20121110

mustia pilkkuja

O kävi yllätysvisiitillä työhuoneella ja juuri kun piti lähteä, halusi vielä piirtää. Minä olen sitä mieltä, että aina on aikaa piirtää yksi kuva. Odottavista töistä tai kellonajasta viis."Äiti, tohon tuli mustia pilkkuja!"


5 kommenttia:

 1. Ompa pikkuneidillä taiteellista näkemystä!

  VastaaPoista
 2. Ajoin minuutti sitten autolla erään todella painavan näköistä laukkua kantavan Kottaraisen ohi. Todella paljon teki mieli poimia raukka kyytiin ja vähän jeesata - mutta iltapuuhien velvollisuus oli liian painava, syvästi pahoittelen! Tsemppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järjettömän kokoinen (ja painava!) laukkuni on siis todistettavasti olemassa muuallakin kuin minun päässäni. :D

   Kiitos ajatuksesta, ihanaa, että sinulle tuli mieleen antaa kyyti. Onneksi kutosen ratikka tuli juuri sopivasti niin en joutunut kauaa odottelemaan. :)

   Poista
 3. Mahtavaa! Kaksivuotiaani kommentoi usein omia maalauksiaan ja piirustuksiaan hämmästelemällä: "Kato, tohon tuli kissa!" tai "Kakku tuli!" Hienoa, että näkee omissa töissään lopputuloksen ja on aina aidosti ilahtunut.

  Ja vielä suuret kiitokset kirahvikassista! Tuntui kyllä sairastelukärsimysten jälkeen erityisen kivalta. Odottelen postia. :)

  Sait vielä vakiolukijankin, kun aikaisemmin olen käynyt vaan silloin tällöin kurkkaamassa. Kauniita töitä ja hyviä juttuja. Ihailen.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!