20121114

leijonia ja jänishousuja

Ei mennyt leijonankesyttäjälupauksellamme pupu pöksyyn vaikka pupuja pöksyissä onkin. Valtavat petommekin (krhm..) olivat sulaa vahaa tämän tuimailmeisen kouluttajan edessä. Pupupökät ovat Kaksi Kuningasta -verkkokaupan alelaarilöytö ja asenne tietenkin minulta perittyä (krhm..).Joku kyseli aiemmin tuon Aarrekid-paidan pesunkestävyyttä. Hieman ovat värit alkuperäisestä haalistuneet mutta muuten paita on oikein hyvässä kuosissa. Oikeastaan on pehmennyt vain mukavasti pestessä.
Jänishousut ovat islantilaisen Ígló -merkin mallistoa ja vaikka minä olen vähän jänishousuna pupujen kuvia lastenvaatteissa vastustellutkin niin nämä olivat kerrassaan vastustamattomat. Niin minun kuin pesunkestävän leijonankesyttäjänkin mielestä. Toivottavasti myös pökät kestävät myös pesua.Íglólla on muitakin hauskoja printtejä ja löytyipä sieltä se kaivattu leijonakin. Rukkasesta kun ei loppujen lopuksi taida oikeastaan olla kuin sohvaperunaksi.
///

7 kommenttia:

 1. Íglólla on aikas makeita vaatteita. Tykkään. Ja varsinki ku ne on täällä meilläpäin paikallisia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sijaitsetko ihan pelipaikoilla? :D

   Minuun vetosivat erityisesti nuo printit, tekisi mieli hamstrata muutama lisääkin. Ovatko muuten siellä paikallisissa putiikeissa samaa hintahintaluokkaa vai onko eroa tänne meille päin?

   Poista
  2. No ei suuremmin hinnoissa eroa ole. Nuo printit on just parhaita. Ja tytöille siellä on ihanan ei perinteisesti söpöjä vaatteita, harmi vaa että meillä on vaan kaksi pojannuppia ;)

   Poista
 2. Voi että kun teidän tällä pikku neidillä on aina niin ihanat vaatteet. Just kaverille eilen sanoin, että sit joskus kun on oma tyttö (jos on) niin en kyllä pue pinkkiröyhelöitä vaan ihani villeja kuoseja. Siinä sitten esimerkkinä tuumasin, että tässä blogissa pienellä tylleröllä on kyllä just ihania vaatteita, että käypä kurkkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten ihanasti sanottu. :)

   Minäkään en ole mikään pinkkiröyhelöiden ystävä tosin jotain yksittäisiä pinkkejäkin juttuja löytyy mutta sekin vähän tasoittuu kun ne yhdistää vaikkapa suklaanruskeaan. :)

   Poista
 3. Oo, ihania! Kelpaisi meillekin!
  Meillä on kaikki muut Aarrekidit pysyneet hyvinä (juuri kaikki nuo kuosilliset) mutta uusin mustavalkoinen raitapaita kärsi pahasti ekassa pesussa ja nyt pohdin pitäisikö siitä laittaa jotain palautetta.. :-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohos, voisihan sitä ainakin tiedustella Aarrekidiltä, että mikä on. Jos vaikka on jossain tietyssä erässä ongelmaa?

   Meillä aiemmin ostettu peitto ei ole moksiskaan pesemisestä, väritkin ovat edelleen kirkkaat ja kuin uudet. Tuo paita tosiaan haalistui ja mustat pökät puolestaan kestävät selkeästi ihan pesusta pesuun hyvässä kunnossa.

   Poista

Kerro ihmeessä!