20121114

jugurttirusinoita ja haarakonttori

Myöhästyin eilen bussista kolme minuuttia. Kotiinpäin. Meille maalle (eli Vantaalle) seuraava lähtee ilta-aikaan vasta tunnin päästä. Päätin siis hyödyntää kyseisen tunnin ja suuntasin aiempien vuosieni olohuoneeseen On the Rocksiin. Partaisen baarimikon ilme oli näkemisen arvoinen kun kysyin wlania. Löytyi kuulemma, Angry Birds Wlan, jossa possu kertoo miten kirjautua sisään.

Aikamoinen kummajainen taisin läppärini kanssa siellä sohvalla olla, sama partaniekka kävi nimittäin vielä uudelleen tiedustelemassa, että toimiiko se edes se yhteys. Toimi se. Mieleen muistuivat myös vanhat hyvät ajat, jolloin notkuin kyseisessä kuppilassa yhden sun toisenkin illan. Viikolla ja viikonloppuna. Taidankin perustaa punaiselle nahkasohvalle yritykseni uuden haarakonttorin.

Ystäväni S oli heti ideani takana;

"Ja koska nykyään avokonttorit on niin pop, suosittelen siis että haarat auki!"


Tunnin päästä pakkasin koneen laukkuun ja istuin toiseksi tunniksi bussiin. Kotimatkalla söin jugurttirusinoita. Niiden maku sopii mukavasti yhteen sen etäkonttorilla juodun mansikkasiiderin kanssa. Siis juuri sen ylimakean esanssilitkun, jota ei varmasti juo kukaan muu kuin minä. 

4 kommenttia:

 1. ja minä (juo sitä esanssilitkua).

  VastaaPoista
 2. Minä myös, minä myös!

  -Minna

  VastaaPoista
 3. On the Rocks on kyl magee paikka hyvällä musiikilla. Ja aika hauska tuo wlan :D

  VastaaPoista
 4. Ihanaa etten olekaan yksin mansikkaesansseineni!!

  Taina, Rocks on ihan mahtava kaikein puolin. :) Wlan oli tosiaan oikeasti joku käsittämätön Angry Birds -versio, jossa sain ohjeita vihreältä possulta. :D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!